Fast Lane zoekt een netwerkengineer met ambitie

  • Ben jij CCNP gecertificeerd?
  • Heb jij een passie voor netwerken en IT-infrastructuren?
  • Vind jij het leuk om technische problemen op te lossen en klanten te woord te staan?
  • Kun jij zelfstandig werken, prioriteiten stellen en werken onder tijdsdruk?
  • Is het jouw ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld Cisco, NetApp, VMware of Microsoft?

Dan is dit de functie voor jou!

Wij zijn Fast Lane, een wereldwijde IT-opleider gespecialiseerd in technische trainingen op het gebied van networking, storage en virtualisatie. Wij zijn een kleine organisatie met relatief veel jonge werknemers. Ondanks dat is er veel kennis en ervaring aanwezig op het gebied van IT-trainingen en -consultancy. Werken bij Fast Lane is werken bij een gezellig, informeel bedrijf met enthousiaste collega’s die hard werken en gezamenlijk het organisatiedoel nastreven.

Wij zoeken iemand wiens karakter en werkhouding past binnen ons jonge team. Iemand die op zoek is naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is. Iemand die het leuk vindt om aan de slag te gaan bij één van onze klanten en het daarnaast als een uitdaging ziet om zich verder te ontwikkelen.

Je beschikt over een afgeronde ict-opleiding op mbo-niveau, hebt de CCNP-certificering behaald of bent op weg om deze certificering te behalen, bent in staat Nederlands en Engels te spreken en te schrijven en hebt een flexibele instelling. Verder is het belangrijk dat je de ambitie hebt om je IT-kennis verder uit te breiden.

Jouw functie
Als netwerkengineer werk je 40 uur per week. In aanvulling op je salaris ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen met jou stellen we een opleidingsplan op. Je volgt technische trainingen en behaalt certificeringen. De opgedane theorie breng je direct in de praktijk tijdens je dagelijkse werkzaamheden bij één van onze klanten.

Onze collega's vertellen
"Ik startte bij Fast Lane in de functie van systeembeheerder. Mijn opleidingsplan omvatte diverse Cisco- en NetApp-trainingen die ik al snel kon bijwonen. Nu ben ik CCNA- en CCNP-gecertificeerd en werk ik als IT-consultant bij een grote Cisco-partner."

"Bij Fast Lane ontwikkelde ik me tot IT-consultant door het volgen van diverse technische trainingen. Nu ben ik CCNA-, CCNP-, NCDA- en VICM-gecertificeerd en ben ik werkzaam als network support specialist bij een nationale telecomprovider."

"Mijn ontwikkeling bij Fast Lane verliep soepel en snel. Ik combineerde mijn werk op de IT-afdeling met het volgen van onder andere CCNP-trainingen. Vorige maand ben ik gestart in een netwerkproject bij de klant van een grote Cisco-partner."

Herken jij jezelf hierin? Lijkt het je leuk om voor Fast Lane te werken?
Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Erik van de Bunt of bel 030 658 2131 voor aanvullende informatie.