Administratief medewerker Cisco Partner Talent Program

In verband met uitbreiding van het team is Fast Lane per direct op zoek naar een administratief medewerker voor het Cisco Partner Talent Program, voor 24-32 uur.

Het Cisco Partner Talent Program is onderdeel van het SLBdiensten/Fast Lane Academie Support Centre (ASC), waarbij Fast Lane het mbo en hbo ict-onderwijs ondersteunt bij het opleiden van ict-talenten voor het bedrijfsleven.

Het Cisco Partner Talent Programma biedt mbo- en hbo-studenten (afstudeer)stages met carrièremogelijkheden bij een selecte groep channelpartners van Cisco. Meer informatie vind je hier.

In de Benelux bestaat de Fast Lane-organisatie uit ongeveer 20 vaste medewerkers en een grote groep freelancetrainers. Fast Lane Benelux is onderdeel van de wereldwijde Fast Lane-organisatie. De projectmedewerker is onderdeel van het ASC/ITC en rapporteert aan de manager ASC/ITC.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse processen rond het Cisco Partner Talent Program.

Bij aanvang start je met de vastgestelde activiteiten rond de zichtbaarheid van het programma met kennismaking, voorstellen en plaatsen van studenten. Wanneer je het programma goed kent groei je door naar de functie van projectmedewerker. Daarin pak je een steeds groter gedeelte zelfstandig op. Er is voldoende ruimte om met jouw eigen ideeën het programma nog succesvoller te maken. Dit gaat in samenwerking met de ASC/ITC-manager, de deelnemende Cisco-partners en de ontwikkelingen die je opdoet in samenwerking met het onderwijs. Voor het IT- en onderwijsinhoudelijke gedeelte word je begeleid door en rapporteer je aan de manager ASC/ITC. Daarnaast neem je een zelfstandige rol aan rond het actief uitdragen tijdens stagemarkten en het begeleiden van gastlessen verzorgd door de Cisco-partners.

  • Je zorgt voor vindbaarheid en zichtbaarheid van het programma bij onderwijsinstellingen. Bijvoorbeeld door het programma in stagebanken te plaatsen en deelname aan stagemarkten.
  • Je beheert de contacten met de deelnemende partners en zorgt ervoor dat studenten aan de juiste partijen worden voorgesteld.
  • Je houdt het overzicht van de geplaatste studenten, activiteiten en kijkt waar er nieuwe mogelijkheden zijn.
  • Je organiseert het tot stand komen van gastlessen waarbij je het gesprek faciliteert tussen het onderwijs en de deelnemende partners.
  • Je bouwt proactief relaties op met zowel het onderwijs als de deelnemende partners.
  • Voor studenten die zich inschrijven voor het programma ben je het aanspreekpunt en plan je een online kennismaking en intake.

Wat verwachten we van jou?

  • Ervaring als administratief medewerker
  • Ervaring binnen het onderwijs of recruitment is een pré
  • Je kan jouw taken zelfstandig uitvoeren
  • Je hebt een proactieve houding en ziet ook de grotere doelen van het programma
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bezoekt stagebeurzen en je gaat graag het gesprek met de studenten aan.

Dit programma bestaat ruim 3 jaar en de contacten met het onderwijs en de deelnemende partners zijn al gelegd. Je wordt ingewerkt door de manager ASC/ITC die ook beschikbaar is voor het IT- en onderwijsinhoudelijke gedeelte.

Wat mag je van ons verwachten?
Jij bent het aanspreekpunt voor het Cisco Partner Talent Programma van het ASC/ITC Fast Lane. Dat betekent dat jij de vrijheid hebt om mee te denken in de manier waarop dit programma nog beter kan worden ingericht en verder kan doorgroeien zodat het een prominente plek inneemt voor afstudeerders en talenten voor de deelnemende Cisco-partners.

Naast een marktconform salaris ontvang je een laptop en een telefoon, en er is randapparatuur beschikbaar om ook op een prettige manier vanuit huis te werken.

Aangezien opleiden in ons DNA zit, zijn er altijd mogelijkheden op het gebied van opleiding, coaching en persoonlijke groei. Je functie is interactief, je hebt een sparringpartner en er is voldoende begeleiding om op een goede manier te kunnen werken.

Locatie
Een moderne werkplek is niet locatie gebonden. Werken vanuit huis is gebruikelijk. Voor interne afspraken en een werkplek tussen collega's is het kantoor van Fast Lane in Nederland gevestigd in Leidsche Rijn, Utrecht. Omdat het pand ook de functie van IT-trainingscentrum vervult, is er altijd sprake van een dynamische werkomgeving.

Herken je jezelf hierin? Lijkt het je leuk voor Fast Lane te werken?
Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@flane.nl, t.a.v. Willem-Jan Derks, ASC/ITC Manager, of bel 030 658 2131 voor aanvullende informatie.