Fast Lane biedt nieuwe SNAF en SNAA trainingen

Cisco lanceert Security certificering

De nieuwe Cisco ASA Specialist certificering laat zien dat een individu in staat is op hoog niveau diverse security technologieën te implementeren. Hij maakt hierbij gebruik van Adaptive Security Appliance (ASA) technologieën, in het bijzonder Firewall en VPN functionaliteiten.

Een Cisco ASA specialist beschikt over de vaardigheden de ASA producten en de Adaptive Security Device Manager (ASDM) te configureren, controleren en managen.

NIEUW Securing Networks with ASA Foundation (SNAF)
SNAF is een 5-daagse klassikale training waar intensieve laboefeningen belangrijk onderdeel van uit maken. Na afloop van de training is de student in staat de producten uit de Cisco Adaptive Security Appliance familie te configureren en managen. Verder is de student klaar examen 642-524 SNAF met goed gevolg af te leggen. SNAF vervangt de Securing Networks with PIX and ASA (SNPA) training en is - naast onderdeel van diverse Specialist certificeringen - onderdeel van de CCSP certificering.

NIEUW Securing Networks with ASA Advanced (SNAA)
SNAA is een 5-daagse klassikale training die de Cisco Secure Virtual Private Networks (CSVPN) training vervangt en gedeelten uit Securing Networks with PIX and ASA (SNPA) bevat. Na afloop van de training beschikt de student over de kennis en vaardigheden de Cisco ASA 5500 Series Adaptive Security Appliances te configureren en beheren, en hier op hoog niveau mee te werken. De student is klaar examen 642-515 SNAA met goed gevolg af te leggen. SNAA is optioneel onderdeel van de CCSP certificering.

CCNA Security geldt als voorkennis voor de Cisco ASA Specialist certificering.

Door het behalen van een of meerdere Specialist certificeringen laten technisch professionals zien dat zij – naast algemene kennis – ook over specialistische kennis op het gebied van specifieke technologieën beschikken. Veel Specialist certificeringen zijn in lijn met de voorwaarden uit het Cisco Channel Partner Program.

Meer informatie

Voor meer informatie over Cisco training en certificering neemt u contact op met Fast Lane via telefoon (030 658 2131) of e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: