SkillsMasters: Preview EuroSkills

Van 6 t/m 8 maart organiseert ECABO – het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch / administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen – SkillsMasters. Deze grote informatiebeurs voor (v)mbo’ers vindt plaats in Ahoy Rotterdam.
Tijdens SkillsMasters wordt een pilotwedstrijd – Preview EuroSkills – georganiseerd tussen drie landenteams. Elk landenteam bestaat uit drie ICT’ers (Microsoft-, Cisco- en Open Source ICT’er) en een directiesecretaresse. Het Nederlandse team is geselecteerd tijdens de landelijke selectiedag in januari 2008.
Dit alles vindt plaats ter voorbereiding op het uiteindelijke EuroSkills dat van 18 t/m 20 september 2008 wordt georganiseerd.
EuroSkills is Europa’s grootste beroepenevenement waarin de kunde en kwaliteiten van talentvolle MBO’ers centraal staat.

Fast Lane sponsort Preview EuroSkills

Leerlingen in het middelbaar beroepsonderwijs kunnen alleen een diploma halen wanneer zij een deel van hun opleiding in de praktijk hebben gevolgd. De opdrachten die de scholieren tijdens (Preview) EuroSkills in de praktijk moeten brengen zijn sterk gerelateerd aan het beroepsleven in de praktijk. Opgedane kennis en vaardigheden worden in de praktijk gebracht waardoor de kloof tussen theorie en praktijk sterk wordt verkleind.
Fast Lane werkt hier graag aan mee en sponsort de Nederlandse deelnemer van EuroSkills 2008 - Mehenderd Bharos - met een Cisco training afgestemd op het niveau van de deelnemer.

Meer informatie

Meer informatie over (Preview) EuroSkills vindt u op de website van ECABO.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: