Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131
> > ICND2-BL

Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 - Blended Learning (ICND2-BL)

 

Who Should Attend

Deze training is bedoeld voor zowel studenten die zich voorbereiden op een Cisco certificering als voor medewerkers die in hun functie in aanraking komen met netwerktechnieken.

Certifications

This course is part of the following Certifications:

Course Objectives

De Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 (ICND2) training is de opvolger van de ICND1 training. De basisconcepten (LAN- en WAN-technieken, Ethernet, TCP/IP en routing en switching) die in de eerste training zijn neergelegd, worden in de ICND2 verder uitgediept. Nadruk ligt op het zelfstandig kunnen configureren en troubleshooten van netwerken, in de vorm van hands-on oefeningen, en op het schalen van middelgrote netwerken naar grote netwerken en de uitdagingen die die biedt. Daarnaast is deze training de ideale voorbereiding op het Cisco CCNA-examen.

Na afloop van de training zal een student in staat zijn een klein tot middelgroot netwerk, bestaande uit Cisco componenten, te kunnen implementeren, configureren en troubleshooten.

Klassikale training

Duur 3 dagen

Prijs (excl. BTW)
  • Nederland: 1.995,- €
  • België: 1.995,- €
E-learning Cisco Digital Learning

Duur 3 dagen

Prijs (excl. BTW)
  • Nederland: US$ 750,-
  • België: US$ 750,-
Fast Lane Live Bestel nu
 
Klik op de plaats & boek online Beschikbare data
Trainingen gemarkeerd met het groene vinkje vinden gegarandeerd plaats. Fast Lane levert alle gegarandeerde trainingen uit, ongeacht het aantal ingeschreven studenten. Alleen in geval van overmacht of andere onverwachte gebeurtenissen, zoals ongelukken of ziekte van de docent, kan het voorkomen dat de training niet plaatsvindt.
Nederland
18-11-2019 - 11-12-2019 Bekijk de klassikale dagen Gegarandeerd Utrecht Blended Learning - combinatie klassikale training en zelfstudie boek direct
09-01-2020 - 23-01-2020 Bekijk de klassikale dagen Utrecht Blended Learning - combinatie klassikale training en zelfstudie boek direct