> > CCNABC

CCNA Bootcamp (CCNABC)

Cursusbeschrijving Beschikbare data Gedetailleerde cursusinhoud
 

Deze training is ook beschikbaar in een FastTrack-programma: een opleidingsprogramma dat de voordelen van klassikale training en zelfstudie combineert. In een FastTrack is het aantal klassikale trainingsdagen gereduceerd en worden deze trainingsdagen afgewisseld met zelfstudiemomenten.

Lees meer over de CCNA FastTrack

Who Should Attend

Deze training is bedoeld voor deelnemers die hun CCNA Routing & Switching-examen willen behalen en zich hierop willen voorbereiden door middel van een versneld opleidingsprogramma.

Certifications

This course is part of the following Certifications:

Prerequisites

Deze training is bedoeld voor personen die al ervaring hebben met Cisco-netwerken en -apparatuur en/of die eerder Cisco IOS-trainingen hebben gevolgd. Dit is belangrijk omdat de trainingsdagen intensief zijn en de leerstof in hoog tempo wordt behandeld.

Course Content

Het CCNA Bootcamp van Fast Lane is een klassikaal opleidingsprogramma van 7 opeenvolgende trainingsdagen dat de deelnemer versneld voorbereidt op het CCNA Routing & Switching-examen.

De deelnemer ontvangt, naast het officiële Cisco-cursusmateriaal, een CCNA Routing & Switching-examenvoucher.

Klassikale training
Modality: C

Duur 7 dagen Fast Lane verzorgt deze training in een blended learning-programma. Daarom wijkt de duur van de in ons rooster genoemde leerprogramma's af van bovengenoemde standaardduur.

Prijs (excl. BTW)
  • Nederland: 3.495,- €
  • België: 3.495,- €
  • Neem contact op met Fast Lane voor de prijs in CLC's - 030 658 2131 - info@flane.nl
Beschikbare data
 
Klik op de plaats & boek onlineBeschikbare data
Nederland
29-11-2017 - 14-12-2017 Utrecht 4 dagen Blended Learning - combinatie klassikale training en zelfstudie Klassikale trainingsdagen: 29/11, 30/11, 13/12, 14/12 boek direct