VMware vSphere 7: Exam Preparation Workshop (VMWAREPREP)

 

Who Should Attend

De Examenvoorbereiding bereidt je optimaal voor op het afleggen van het VMware VCP-DCV 2022-examen en richt zich met name op consultants, architecten, ontwerpers en gevorderde beheerders.

Course Objectives

Deze workshop bereidt je voor op het afleggen van het VMware VCP-DCV 2022-examen (examencode 2V0-21.20). Door het behalen van dit examen kun je VMware Certified Professional - Data Center Virtualization 2022 worden. Om VCP-DCV 2022 te worden, kunnen er aanvullende eisen gelden, zoals verplichte deelname aan een geautoriseerde VMware-training.

N.B. Wij adviseren je om niet direct aansluitend aan de Examenvoorbereiding je examen af te leggen, maar voldoende tijd in te ruimen voor zelfstudie.

Course Content

De Examenvoorbereiding bestaat uit de volgende onderdelen.

  • Herhaling van alle belangrijke onderwerpen die in de trainingen !VMware vSphere 6.7: Install, Configure, Manage (VICM) en !VMware vSphere 5.5 to 6.7: What's New (VIWN), of VMware vSphere: Install, Configure, Manage [V7] (VSICM7) en !VMware vSphere: What's New [V6.7 to V7] (VSWN7) aan de orde zijn gekomen.
  • Nieuwe onderwerpen die niet zijn behandeld in de trainingen !VMware vSphere 6.7: Install, Configure, Manage (VICM) en !VMware vSphere 5.5 to 6.7: What's New (VIWN), of VMware vSphere: Install, Configure, Manage [V7] (VSICM7) en !VMware vSphere: What's New [V6.7 to V7] (VSWN7), maar wel behoren tot de VMware VCP 2022 DCV exam objectives.
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Examenvouchers zijn niet inbegrepen in de Examenvoorbereiding.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
1 dag

Prijs
  • 550,– €
Klassikale training

Duur
1 dag

Prijs
  • Nederland: 550,– €
  • België: 550,– €

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!