> > VMWAREPREP

VMware vSphere 6.5: Exam Preparation Workshop (VMWAREPREP)

Cursusbeschrijving Beschikbare data
 

Who Should Attend

De Examenvoorbereiding bereidt u optimaal voor op het afleggen van het VMware VCP6.5-DCV examen en richt zich met name op consultants, architecten, ontwerpers en gevorderde beheerders.

Course Objectives

Deze workshop bereidt u voor op het afleggen van het VMware VCP6.5-DCV examen (examencode 2V0-622). Door het behalen van dit examen kunt u VMware Certified Professional op vSphere 6.5 (VCP6.5-DCV) worden. Om VCP6.5-DCV te worden, kunnen er aanvullende eisen gelden, zoals verplichte deelname aan een geautoriseerde VMware-training.

N.B. Na afloop van de Examenvoorbereiding adviseren wij u om niet direct aansluitend uw VCP6.5-DCV examen af te leggen, maar voldoende tijd in te ruimen voor zelfstudie.

Course Content

De Examenvoorbereiding bestaat uit de volgende onderdelen.

Let op: beschikt u op dit moment nog niet over een VCP-certificering? Dan is het verplicht om, voorafgaand aan het afleggen van het VCP-examen, het Foundation-examen af te leggen. Meer hierover leest u in de blog VCP: hoe behaal ik mijn certificering?

Een examenvoucher voor het Foundation-examen is niet inbegrepen in de Examenvoorbereiding.

Klassikale training
Modality: C

Duur 1 dagen

Prijs (excl. BTW)
  • Nederland: 550,- €
  • België: 550,- €
Beschikbare data
 
Beschikbare data

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!  Vraag een datum aan