Fast Lane zoekt een Operations Manager

  • Kun jij nauwkeurig werken, ook onder tijdsdruk?
  • Is een goed eindresultaat voor jou het enige dat telt?
  • Ben jij een duizendpoot die graag de touwtjes in handen heeft?
  • Vind je het leuk samen te werken met veel verschillende collega’s?
  • Zie jij het als een uitdaging eindverantwoordelijk te zijn voor de afdeling Operations?

Dan is dit de functie voor jou!

Wij zijn Fast Lane, een Education Service Provider. Wij helpen organisaties nieuwe technologieën optimaal in te zetten. Dat doen we door middel van kennisoverdracht in de vorm van trainingen, presentaties, video's en/of werkplekbegeleiding. We leiden zowel IT-professionals als IT-gebruikers op en zijn wereldwijd geautoriseerd de technische trainingen te verzorgen van vendoren als Cisco, Microsoft, Citrix, AWS, Google, VMware, NetApp, Oracle en Salesforce.

Wij zijn een groeiende organisatie met ambitieuze werknemers. Er is veel kennis en ervaring aanwezig op het gebied van IT-trainingen en -consultancy. Werken bij Fast Lane is werken binnen een gezellige, informele werksfeer met enthousiaste collega’s die hard werken en gezamenlijk het organisatiedoel nastreven.

Wij zoeken een collega wiens karakter en werkhouding past binnen ons team. Iemand die het overzicht houdt en alle operationele activiteiten coördineert.

Je bent verantwoordelijk voor de planning van onze trainingen en de inkoop van resources. Je hebt de lead in de wekelijkse operations meeting, hebt analytisch denkvermogen en bent in staat weloverwogen besluiten te nemen. In deze functie heb je nauw contact met onze docenten en leveranciers.

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, goede communicatieve vaardigheden en bent in staat Nederlands en Engels te spreken en te schrijven. Kennis van de trainingsmarkt is een pre.

Jouw functie
Als Operations Manager werk je 40 uur per week. In aanvulling op je salaris ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je zowel inhoudelijke als persoonlijke begeleiding. Waar gewenst investeren wij in opleidingen en persoonlijke groei.

Locatie
Het kantoor van Fast Lane in Nederland is gevestigd in Leidsche Rijn, Utrecht.

Herken je jezelf hierin? Lijkt het je leuk voor Fast Lane te werken?
Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 1 februari 2019 per e-mail naar personeelszaken@flane.nl, t.a.v. Kees Boot, directeur, of bel 030 658 2131 voor aanvullende informatie.