Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meerGa voor een probleemloze start met Microsoft 365 en maak gebruik van de beschikbare training en voorbereiding. Met de nieuwe role-based Microsoft-certificeringen heb je de mogelijkheid om te laten zien dat je beschikt over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de technische rollen van nu en van de toekomst.

Role-based Microsoft 365-certificeringen: een overzicht


Microsoft 365 Certified Fundamentals

Wanneer je beschikt over de Microsoft 365 Fundamentals-certificering laat je zien dat je bekend bent met de mogelijkheden van Microsoft 365 en de voordelen van het werken met een cloudservice, met het Software as a Service (SaaS) cloud-model en met de implementatie van de Microsoft 365 cloud-service.
Lees meer over de trainingen voor Microsoft 365 Certified FundamentalsMicrosoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator

Wanneer je beschikt over de Microsoft 365 Modern Desktop Administrator-certificering laat je zien dat je apparaten en klantapplicaties in een zakelijke omgeving kunt inzetten, configureren, beveiligen en beheren.
Lees meer over de trainingen voor Microsoft 365 Certified: Modern Desktop AdministratorMicrosoft 365 Certified: Teamwork Administrator

Wanneer je beschikt over de Microsoft 365 Teamwork Administrator-certificering laat je zien dat je Office 365 workloads kunt configureren, inzetten en beheren die zorgen voor een efficiënte en effectieve samenwerking, zoals SharePoint (online, on-premises en hybrid), OneDrive en Teams.
Lees meer over de trainingen voor Microsoft 365 Certified: Teamwork AdministratorMicrosoft 365 Certified: Messaging Administrator

Wanneer je beschikt over de Microsoft 365 Messaging Administrator-certificering laat je zien dat je een messaging-infrastructuur, licenties, toegang, beveiliging en mailstromen kunt inzetten, configureren en beheren in zowel on-premises-, hybrid- en cloud enterprise-omgevingen.
Lees meer over de trainingen voor Microsoft 365 Certified: Messaging AdministratorMicrosoft 365 Certified: Security Administrator

Wanneer je beschikt over de Microsoft 365 Security Administrator-certificering laat je zien dat je proactief Microsoft 365 enterprise- en hybrid-omgevingen kunt beveiligen, security- en compliance-oplossingen kunt implementeren en adequaat kunt reageren op bedreigingen.
Lees meer over de trainingen voor Microsoft 365 Certified: Security Administrator 

Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator

Wanneer je beschikt over de Microsoft 365 Enterprise Administrator-certificering laat je zien dat je de Microsoft 365-services kunt evalueren, plannen, migreren, inzetten en beheren.
Lees meer over de trainingen voor Microsoft 365 Certified: Enterprise AdministratorMicrosoft-trainingen in verschillende leervormen
Ter voorbereidingen op de Microsoft-examen en -certificeringen zijn er trainingen beschikbaar. Fast Lane biedt deze trainingen aan in de leervormen blended learning en e-learning. Kies de leervorm die het beste bij je past!

Trainingen in blended learning

E-learningtrainingen


Meer informatie
Heb je vragen over de role-based Microsoft 365-certificeringen? Of over de bijbehorende examens en trainingen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via +31 (0)30 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen je graag!