Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

Microsoft role-based certificeringen

Volgens een IDC-onderzoek* werkt 70% van de CIO's volgens een zogenaamde 'cloud-first' strategie en is 85% van de organisaties voornemens een cloud-architectuur te implementeren, maar heeft slechts 16% van de organisaties de benodigde vaardigheden in huis.
Met de nieuwe role-based Microsoft-certificeringen kan een professional laten zien te beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de technische rollen van nu en van de toekomst.

* Anderson, Cushing. Cloud Skills and Organizational Influence: How Cloud Skills Are Accelerating the Careers of IT Professionals. IDC/Microsoft, May 2017.


Role-based Microsoft Azure-certificeringen: een overzicht

Microsoft Certified Azure Fundamentals

Wanneer je beschikt over de Microsoft Azure Fundamentals-certificering laat je zien dat je bekend bent met cloud-concepten, essentiële Azure-services, Azure-prijsmodellen en -ondersteuning, en de basisbegrippen van cloud security en privacy.


Lees meer over de trainingen voor Microsoft Certified Azure FundamentalsMicrosoft Certified Azure Administrator

Wanneer je beschikt over de Microsoft Azure Administrator-certificering laat je zien verantwoordelijk te kunnen zijn voor het implementeren, monitoren en beheren van Microsoft Azure-oplossingen, inclusief services gerelateerd aan storage, netwerken en security.


Lees meer over de trainingen voor Microsoft Certified Azure AdministratorMicrosoft Certified Azure Developer

Wanneer je beschikt over de Microsoft Azure Developer-certificering laat je zien cloud-oplossingen te kunnen ontwerpen, bouwen, testen en beheren, waarbij je samenwerkt met cloud solution-architecten, cloud DBA's, cloud administrators en klanten om deze oplossingen te implementeren.


Lees meer over de trainingen voor Microsoft Certified Azure DeveloperMicrosoft Certified Azure Security Engineer

Wanneer je beschikt over de Microsoft Azure Security-certificering laat je zien security maatregelen te kunnen implementeren, identity en toegang te kunnen beheren en data, applicaties en netwerken te kunnen beveiligen in cloud- en hybride omgevingen als onderdeel van de totale infrastructuur.


Lees meer over de trainingen voor Microsoft Certified Azure Security EngineerMicrosoft Certified Azure Solutions Architect

Wanneer je beschikt over de Microsoft Azure Solutions Architect-certificering laat je zien diepgaande kennis van netwerken, storage en security te hebben om oplossingen te kunnen ontwerpen in een Azure-cloud.


Lees meer over de trainingen voor Microsoft Certified Azure Solutions ArchitectMicrosoft Certified Azure DevOps Engineer

Wanneer je beschikt over de Microsoft Azure DevOps Engineer-certificering laat je zien mensen, processen en technologieën samen te kunnen laten gaan om zo voortdurend waardevolle producten en services aan te bieden waarbij de behoeften van de eindklant ingevuld worden en de businessdoelen behaald worden.


Lees meer over de trainingen voor Microsoft Certified Azure DevOps EngineerMicrosoft-trainingen in verschillende leervormen
Ter voorbereidingen op de Microsoft-examen en -certificeringen zijn er trainingen beschikbaar. Fast Lane biedt deze trainingen aan in de leervormen blended learning en e-learning. Kies de leervorm die het beste bij je past!

Trainingen in blended learning

E-learningtrainingen


Meer informatie
Heb je vragen over de role-based Microsoft Azure-certificeringen? Of over de bijbehorende examens en trainingen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via +31 (0)30 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen je graag!