Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

NL leert door: gratis trainingen, cursussen en opleidingen

"Banen zijn onzeker, maar er ontstaan ook nieuwe banen. Door de coronacrisis moeten bedrijven soms noodgedwongen sluiten. Voor uw toekomst is het daarom belangrijk dat u zich ontwikkelt. Zo blijft u productief en aantrekkelijk op de arbeidsmarkt. Om u hierbij te ondersteunen is er de subsidie NL leert door." (bron: Rijksoverheid.nl)

Fast Lane en NL leert door

Fast Lane is, in samenwerking met Cisco NetAcad, een van de opleiders binnen 'NL leert door' met onderstaande trainingen. Iedereen tussen de 18 jaar tot aan de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor de regeling. Het maakt niet uit of je in loondienst bent, een flexibel contract hebt of werk zoekt. Ook zelfstandigen en zzp'ers kunnen van de subsidieregeling gebruikmaken.

Voordelen voor jou

 • De trainingen zijn volledig gratis
 • Je hoeft geen administratie bij te houden. Fast Lane neemt je dit volledig uit handen.

Opbouw van de training

Alle trainingen hebben dezelfde opbouw:

 • Intakegesprek
 • Klassikale online trainingsdagen (3 of 4, afhankelijk van de gekozen training)
 • Toegang tot e-learning of e-books (afhankelijk van de gekozen training)
 • Zelfstudie
 • Vaste begeleidingsmomenten door een trainer
 • Afronding van de training met een toets

Van inschrijving tot eindtoets in 6 stappen

 1. Je schrijft je in voor de door jou gewenste training en de door jou gewenste startdatum via de website van Fast Lane.
 2. Wij verwerken je inschrijving en plannen een intakegesprek van ongeveer 15 minuten. Tijdens dit intakegesprek vragen we je om een kopie van je identiteitsdocument en je BSN. Deze gegevens hebben we nodig om de administratie voor de subsidieregeling in orde te brengen. Verder bespreken we het programma en de manier van studeren met je.
 3. We geven je toegang tot de e-learning of e-books zodat je je alvast kunt voorbereiden op de training. We sturen je ook een uitnodiging voor de eerste klassikale trainingsdag.
 4. Je neemt online deel aan de eerste klassikale trainingsdag. Tijdens de klassikale trainingsdagen behandelt de trainer de onderwerpen voor die dag. Hij of zij geeft aan welke leerstof je in zelfstudie moet behandelen voor de volgende klassikale trainingsdag.
 5. Tussen de klassikale trainingsdagen in studeer je zelf. Je vragen kun je stellen op het online leerplein waartoe je toegang hebt. Je kunt extra uitleg krijgen bij de helpdesk.
 6. Je rondt de training af met een eindtoets.

 

Trainingen

Please note: these training programs are available for Dutch citizens only.

Nederland Leert Door: IT Essentials
4 dagdelen klassikale online training + zelfstudie.


Nederland Leert Door: Networking Essentials
4 dagdelen klassikale online training + zelfstudie.

Nederland Leert Door: Microsoft Azure Administrator
3 dagen klassikale online training + zelfstudie.


Nederland Leert Door: Windows 10
3 dagen klassikale online training + zelfstudie.

Meer weten?

Meer informatie over de subsidieregeling NL leert door vind je op de website van de Rijksoverheid. Heb je specifiek vragen over de trainingen van Fast Lane? Neem dan contact met ons op via 030 658 2131 of operations@flane.nl. We helpen je graag verder!