NetApp optimaal, optimaal NetApp

Recent heeft NetApp diverse updates en innovaties doorgevoerd in de NetApp-technologieën. Ben jij op de hoogte van alle wijzigingen en past jouw organisatie deze vernieuwde technologieën optimaal toe?

Fast Lane en Technology Garden organiseren 'NetApp optimaal, optimaal NetApp'. In een dagdeel neemt een drietal sprekers je, vanuit verschillende invalshoeken, mee in onderwerpen als DataFabric, Secure S3 en ONTAP Cloud. Geen theoretische slides, maar praktische handvatten en praktijkvoorbeelden met betrekking tot de inzet van de nieuwe technologieën.

NetApp is jarig, TechnologyGarden deelt uit
Ter ere van het 25-jarig jubileum van NetApp biedt TechnologyGarden aan iedere deelnemer van 'NetApp optimaal, optimaal NetApp' tegen gereduceerd tarief een 2-daagse scan van de binnen de organisatie aanwezige NetApp-infrastructuur. Naar aanleiding van de scan ontvang je een concreet rapport met constateringen en aanbevelingen. Je kunt direct aan de slag met het (verder) optimaliseren van de aanwezige NetApp-infrastructuur. Normale prijs € 2.500,-, nu slechts € 1.500,-.

Agenda


9.30 - 10.00 uur: Rogier van der Ven, Business Development Manager, NetApp
In een wereld waarin technologie steeds meer vervlochten raakt met ons dagelijks leven, vormt digitale transformatie de hoogste strategische prioriteit voor de meeste organisaties. Organisaties kunnen deze digitale transformatie alleen laten slagen door data hun levensader te laten zijn. Rogier is de aangewezen persoon om je mee te nemen in Big Data, Internet of Things en Cloud. Als Business Development Manager van NetApp kan hij je als geen ander uitleggen hoe NetApp inspeelt op een snel veranderende markt.

10.00 - 10.45 uur: Odin Nijenhuis, Business Development & Consultancy, Damecon
Bij Damecon zien ze het veel: door relatief kleine ingrepen kunnen bestaande productie, DisasterRecovery en back-upplatformen worden geoptimaliseerd. De innovaties die NetApp de afgelopen jaren heeft doorgevoerd sluiten hier naadloos op aan: vanuit dezelfde ONTAP-technologie kunnen bestaande omgevingen een hogere prestatie leveren en zonder al teveel inspanningen wordt hiermee een beter rendement behaald. Door middel van een aantal praktijkvoorbeelden licht Odin dit toe.

Pauze

11.00 - 12.15 uur: Peter van der Weerd, NetApp-consultant en gecertificeerd NetApp-docent
Peter neemt je mee in de wereld van ONTAP Cloud. Door zijn jarenlange ervaring als NetApp-consultant en -docent is hij bekend met de NetApp-technologieën en heeft hij achter de schermen van vele organisaties kunnen meekijken. Peter weet waar organisaties tegenaan lopen in het toepassen van nieuwe NetApp-technologieën en hij gebruikt deze praktijkervaring zowel in de klas als vandaag tijdens dit event.

Lunch

>> Meld je direct aan <<

Over de partners


Technology Garden levert diensten op het gebied van Professional Services aan NetApp-klanten. Wij hebben methodieken en middelen om de systemen van klanten beter te laten performen wat uiteindelijk leidt tot een grotere tevredenheid. TechnologyGarden treedt op als NetApp CDP-partner, waarmee wij garant staan voor de hoogst mogelijke kennis en expertise op NetApp-technologie.

Fast Lane new logoFast Lane is de wereldwijde opleider van geautoriseerde NetApp-trainingen. Het aanbod aan trainingen varieert van de basistrainingen tot de geavanceerde trainingen. Fast Lane werkt nauw samen met NetApp en NetApp University. Wij zijn ervan overtuigd dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Fast Lane werkt daarom uitsluitend met gecertificeerde docenten die het lesgeven combineren met het uitvoeren van projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking van de theorie in de klas.

NetApp optimaal, optimaal NetApp

  • Datum: woensdag 29 augustus 2018
  • Tijd: 9.30 uur - 12.30 uur, aansluitend mogelijkheid lunch
  • Locatie: Fast Lane, Burgemeester Verderlaan 11b, Utrecht
  • Prijs: gratis toegang

>> Meld je direct aan <<

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!