Voorkom teleurstellingen en garandeer uzelf van een optimale planning

Cisco en NetApp Bootcamp trainingen met gegarandeerde doorgang in november en december

In de maanden november en december biedt Fast Lane Cisco en NetApp Bootcamps met gegarandeerde doorgang. In korte tijd wordt de deelnemer tijdens intensieve trainingsdagen voorbereid op het behalen van een Cisco of NetApp certificering.

De deelnemer is een relatief korte tijd weg van de werkplek en in de drukke laatste maanden van het jaar dus vaker inzetbaar voor projecten of andere werkzaamheden. Verder voorkomt de gegarandeerde doorgang teleurstellingen, waardoor de deelnemer zich verzekert van een optimale planning.

Reageer tijdig, want beschikbare plaatsen zijn beperkt!

CCNA Bootcamp (CCNABC)
Het 7-daags !CCNA Bootcamp (CCNABC) van Fast Lane is een opleidingsprogramma dat de deelnemer versneld voorbereidt op het behalen van de !CCNA certificering. Het Bootcamp bestaat uit een combinatie van intensieve klassikale hands-on training, klassikale examentraining en toegang tot het Fast Lane Learning Center.

De deelnemer ontvangt het officiële Cisco cursusmateriaal en heeft onbeperkt toegang tot CCNA proefexamens in het Fast Lane Learning Center.

De trainingsdagen zijn intensief en vinden, met uitzondering van de eerste dag, plaats van 8.00 tot 18.00 uur.

!CCNA Bootcamp (CCNABC) | 22 t/m 26 november | De Meern (Utrecht) | GTR check markgegarandeerde doorgang

Advanced NCDA Bootcamp (ANCDABC)
Voor ervaren engineers biedt Fast Lane het !Advanced NCDA Bootcamp (ANCDABC). Dit intensieve programma leidt in 5 dagen op tot de !NCDA certificering. Onderwerpen uit de CIFS, NFS, SAN, NPSA en HA trainingen zijn gecombineerd in één Bootcamp.

De trainingsdagen zijn intensief en vinden, met uitzondering van de eerste dag, plaats van 8.00 tot 18.00 uur.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij de training !Data ONTAP Fundamentals (DOTF) gevolgd hebben of ten minste kennis hebben op dit niveau. De training is bedoeld voor storage-specialisten met een werkervaring van ten minste drie jaar in een storage-gerelateerde functie, en daarnaast 6 maanden ervaring met NetApp storage-oplossingen. De voorkennis en werkervaring is noodzakelijk om het Bootcamp met succes af te kunnen ronden.

!Advanced NCDA Bootcamp (ANCDABC) | 22 t/m 26 november | De Meern (Utrecht) | GTR check markgegarandeerde doorgang

Storage Networking Solutions Bootcamp (SNSBC)
Dit intensief, 5-daags storage Bootcamp combineert de belangrijkste onderwerpen uit de ICSNS en DCSNS trainingen. Tijdens de training leert de deelnemer de hardware en software onderdelen van de Cisco MDS oplossingen te beschrijven, ontwerpen en configureren. Oplossingen als Fibre Channel SANs, iSCSI voor middelgrote omgevingen en Cisco SAN extension oplossingen komen aan de orde, toepasbaar op zowel kleine, middelgrote als grote omgevingen.

Het ! bereidt de deelnemer voor op zowel de !Cisco Data Center Storage Networking Design Specialist als de !Cisco Data Center Storage Networking Support Specialist certificering.

De trainingsdagen zijn intensief en vinden, met uitzondering van de eerste dag, plaats van 8.00 tot 18.00 uur.

! | 29 november t/m 3 december | Brussel | GTR check markgegarandeerde doorgang

NCDA Bootcamp (NCDABC)
Voor engineers die zich in korte tijd voor willen bereiden op het behalen van de !NCDA certificering, heeft Fast Lane een 10-daags !NCDA Bootcamp ontwikkeld. Dit intensieve Bootcamp combineert onderwerpen uit de DOTF, CIFS, NFS, SAN en NPSA trainingen. Na afloop van het Bootcamp ontvangt de deelnemer twee examenvouchers om de beide NCDA examens in te boeken.

!NCDA Bootcamp | 29 november t/m 10 december | De Meern (Utrecht) | GTR check markgegarandeerde doorgang

Om de tijd flexibeler in te delen en het aantal dagen buiten kantoor terug te brengen, is het NCDA Bootcamp in twee delen gesplitst. Beide trainingen hebben een duur van 5 dagen en kunnen zowel aansluitend als met enkele maanden tussentijd gevolgd worden.

!NCDA Bootcamp Part 1 | 29 november t/m 3 december | De Meern (Utrecht) | GTR check markgegarandeerde doorgang
!NCDA Bootcamp Part 2 | 6 t/m 10 december | De Meern (Utrecht) | GTR check markgegarandeerde doorgang

Unified Computing Systems (UCS) Bootcamp (UCSBC)
Het ! is een intensief 5-daags programma dat de belangrijkste onderwerpen uit de DCUCD en DCUCI trainingen combineert. Het Bootcamp biedt kennis op het gebied van Cisco’s Unified Computing System en leert de deelnemer meer over zowel het ontwerp als de implementatie van de Data Center Unified Computing oplossingen. Verder bestaat het Bootcamp uit hands-on laboefeningen, bedoeld om de kandidaten vertrouwd te maken met de belangrijkste concepten van de UCS omgeving.

Het ! bereidt de deelnemer voor op zowel de !Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist als de !Cisco Data Center Unified Computing Support Specialist certificering.

De trainingsdagen zijn intensief en vinden, met uitzondering van de eerste dag, plaats van 8.00 tot 18.00 uur.

! | 13 t/m 17 december | Brussel | GTR check markgegarandeerde doorgang

Meer informatie
Voor meer informatie over deze Cisco en NetApp Bootcamp trainingen neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of stuurt u ons een e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: