Nieuw: CCNP Voice en CCNP Security

Cisco vernieuwt volledige CCNA Voice, CCVP en CCSP certificeringen

Vandaag, 19 oktober 2010, kondigt Cisco belangrijke wijzigingen aan in de CCNA Voice, CCVP en CCSP certificeringen. Dit gaat gepaard met de introductie van nieuwe trainingen en examens, die geheel zijn gericht op functionele rollen binnen de organisatie in plaats van op Cisco producten.

CCVP wordt CCNP Voice
Cisco vernieuwt de volledige Cisco Voice Associate en Professional certificeringen naar Cisco Collaboration v8.0. Met deze upgrade wijzigt de naam ‘CCVP’ in '!CCNP Voice'.

Nieuwe CCNA Voice training
!Introducing Cisco Voice and Unified Communications Administration (ICOMM 8)
640-461 ICOMM v8.0
De 5-daagse ICOMM training vervangt de IIUC training. Tijdens de ICOMM training leert de deelnemer meer over de Cisco Unified Communications oplossingen die zijn gebaseerd op Cisco Unified Communications Manager, Cisco Unified Communications Manager Express, Cisco Unity Connection en Cisco Unified Presence.

Nieuwe CCNP Voice trainingen
!Implementing Cisco Unified Communications Voice over IP and QoS (CVOICE 8)
642-437 CVOICE v8.0
De 5-daagse CVOICEv8.0 training vervangt de CVOICEv6.0 training, met als belangrijkste wijziging dat deze nieuwe CVOICE training gebaseerd is op Cisco Collaboration v8.0. Een aantal onderwerpen uit de QOS training is geïntegreerd in de CVOICE training. Let op: het 642-642 QOS examen blijft bestaan ter voorbereiding op andere Cisco certificeringen.

!Implementing Cisco Unified Communications Manager, Part 1 (CIPT1 8)
642-447 CIPT1 v8.0
De 5-daagse CIPT1v8.0 training vervangt de CIPT1v6.0 training, met als belangrijkste wijziging dat deze nieuwe CIPT1 training gebaseerd is op Cisco Collaboration v8.0.

!Implementing Cisco Unified Communications Manager, Part 2 (CIPT2 8)
642-457 CIPT2 v8.0
De 5-daagse CIPT2v8.0 training vervangt de CIPT2v6.0 training, met als belangrijkste wijziging dat deze nieuwe CIPT2 training gebaseerd is op Cisco Collaboration v8.0.

!Troubleshooting Cisco Unified Communications (TVOICE 8)
642-427 TVOICE v8.0
De 5-daagse TVOICE training vervangt de TUC training, met als belangrijkste wijziging dat deze nieuwe TVOICE training gebaseerd is op Cisco Collaboration v8.0.

!
642-467 CAPPS v8.0
De 5-daagse CAPPS training is een volledig nieuwe training. De training behandelt de integratie van Cisco Unified Communications Manager met Cisco Unified Presence, Cisco Unity Express en Cisco Unity Connection.

U bereidt zich op dit moment voor op het behalen van de CCVP certificering?
De Mix & Match mogelijkheden die de huidige CCVP examens met de nieuwe CCNP Voice examens combineren, zijn soepel. Neem contact op met Fast Lane om deze mogelijkheden te bespreken. Wij helpen graag verder!


CCSP wordt CCNP Security
Cisco vernieuwt de volledige Cisco Security Professional certificering met de introductie van een viertal nieuwe trainingen. Hiermee wijzigt de naam ‘CCSP’ in '!CCNP Security'.

Nieuwe CCNP Security trainingen
!Deploying Cisco ASA Firewall Features (FIREWALL)
642-647 FIREWALL v1.0
Samen met de VPN training vervangt de 5-daagse FIREWALL training de trainingen SNAF en SNAA. Met de introductie van de FIREWALL training zijn de ASA/FIREWALL onderwerpen uit de SNAF en SNAA trainingen nu gecombineerd in één training.

!Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN)
642-617 VPN v1.0
Samen met de FIREWALL training vervangt de 5-daagse VPN training de trainingen SNAF en SNAA. Met de introductie van de VPN training zijn de VPN onderwerpen uit de SNAF en SNAA trainingen nu gecombineerd in één training.

!Implementing Cisco Intrusion Prevention System (IPS 7)
642-627 IPS v7.0
De 5-daagse IPSv7.0 training vervangt de 4-daagse IPSv6.0 training.

!Securing Networks with Cisco Routers and Switches (SECURE)
642-637 SECURE v1.0
De 5-daagse SECURE training vervangt de SNRS training. De nieuwe training biedt security engineers de kennis en vaardigheden om een netwerk te beveiligen met behulp van security services van Cisco IOS.

De CANAC en MARS trainingen worden niet vervangen. De huidige trainingen en examens blijven te gebruiken voor de CCSP certificering tot en met 2011.

U bereidt zich op dit moment voor op het behalen van de CCSP certificering?
De Mix & Match mogelijkheden die huidige CCSP examens met nieuwe CCNP Security examens combineren, zijn soepel. Neem contact op met Fast Lane om deze mogelijkheden te bespreken. Wij helpen graag verder!


Meer informatie
Voor meer informatie over de nieuwe Cisco trainingen en certificeringen, of voor andere vragen rondom Cisco, NetApp of VMware training neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of stuurt u ons een e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: