Fast Lane ontwikkelt Bootcamp trainingen op basis van nieuwe Cisco certificeringen

Nieuwe CCNP Voice en CCNP Security Bootcamps beschikbaar

Met de introductie van de nieuwe !CCNP Voice en !CCNP Security certificeringen, biedt Fast Lane per direct een aantal nieuwe Cisco trainingen aan. De CCNP Voice certificering bestaat uit een vijftal nieuwe trainingen, allen met een duur van 5 dagen en gebaseerd op Cisco Collaboration v8.0. De CCNP Security certificering bestaat uit een viertal nieuwe 5-daagse trainingen.

Nieuwe Cisco Bootcamp trainingen
Naast de standaard Cisco trainingen biedt Fast Lane Bootcamp trainingen. Deze door Fast Lane ontwikkelde Bootcamps zijn ervoor bedoeld om de deelnemer tijdens intensieve trainingsdagen voor te bereiden op het behalen van (een deel van) de nieuwe Cisco certificeringen. De deelnemer is een relatief korte tijd weg van de werkplek en dus vaker inzetbaar voor projecten of andere werkzaamheden.

!
Dit 5-daags Cisco Collaboration v8.0 Bootcamp combineert de belangrijkste onderwerpen uit de CIPT1v8.0 en CIPT2v8.0 trainingen.

Het Bootcamp kent een gegarandeerde doorgang, waardoor de deelnemer zich verzekert van een optimale planning.

CIPTBC 8 | 6 t/m 10 december | Brussel | gegarandeerde doorgang

!CCNP Security Bootcamp (CCNPSEC)
Dit Cisco Security Bootcamp heeft een duur van 12 dagen en bereidt de deelnemer tijdens intensieve trainingsdagen voor op het behalen van de vier CCNP Security examens FIREWALL, VPN, IPS 7 en SECURE.

CCNPSEC | 28 maart t/m 12 april 2011 | De Meern (Utrecht)
CCNPSEC | 28 maart t/m 12 april 2011 | Brussel

Meer informatie
Heeft u vragen over bovenstaande of andere Cisco trainingen, aarzel dan niet contact op te nemen met Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: