TrainingIndustry.com vermeldt Fast Lane voor derde jaar op rij

Fast Lane opnieuw in TrainingIndustry.com 'Top 20 IT Training Companies'

Fast Lane is trots voor het derde jaar op rij onderdeel uit te maken van de onlangs door TrainingIndustry.com gepubliceerde ‘Top 20 IT Training Companies’.

De top 20 van dit jaar bestaat uitsluitend uit IT-opleiders die naast het gebruikelijke aanbod aan trainingen aanvullende diensten bieden en hiermee specifiek inspelen op de doelstellingen van de klant. Het hebben van een breed aanbod aan trainingen binnen een diversiteit aan leervormen, en het hebben van groeipotentieel en een brede geografische spreiding zijn enkele van de criteria die TrainingIndustry.com hanteert in de samenstelling van de lijst.

Ken Taylor, Chief Operating Officer, Training Industry, Inc. licht toe: “In onze Top 20 IT Training Companies is niet alleen een aantal van de grootste organisaties vertegenwoordigd, maar zijn vooral de IT-opleiders terug te vinden die een innovatieve aanpak hanteren in het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden van hun studenten. Dit alles met de bedoeling hen zo succesvol mogelijk te laten zijn in het werkveld.”

De volledige lijst is, in willekeurige volgorde, te bekijken op de website van TrainingIndustry.com.

Over TrainingIndustry.com
TrainingIndustry.com houdt de IT-opleidingsmarkt nauwlettend in de gaten en bepaalt op deze manier de beste aanbieders van IT-trainingen wereldwijd. Uit deze aanbieders wordt jaarlijks de ‘Top 20 IT Training Companies’ samengesteld. TrainingIndustry.com ondersteunt zijn klanten op deze manier in de zoektocht naar de juiste trainingpartner.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Top 20 IT Training Companies of de diensten van Fast Lane neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: