Fast Lane biedt nieuwe DCSNS, ICSNS en IASNS trainingen per direct aan

Vernieuwde Cisco Data Center trainingen beschikbaar

Fast Lane biedt de vernieuwde DCSNS, ICSNS en IASNS trainingen per direct aan.

Deze Data Center trainingen zijn onder andere interessant voor Cisco Channel Partners die de Advanced Data Center Storage Networking specialisatie nastreven.

!
Tijdens deze training leert de student meer over het ontwerp van Cisco MDS 9000 oplossingen in het enterprise segment. Onderwerpen als Fibre Channel SAN, iSCSI en SAN extension oplossingen komen aan de orde.

!
Deze training richt zich op de implementatie van SAN oplossingen, inclusief de nieuwe 8G technologie en de vervanging van de SAN-OS door NS-OS 5.0.

!
Tijdens deze advanced training wordt dieper ingegaan op de onderwerpen die zijn behandeld in de ICSNS training. De ICSNS en IASNS trainingen samen bereiden voor op het 642-359 ICSNS examen.

Een compleet en up to date overzicht van de gehele Advanced Data Center Storage Networking specialisatie is terug te vinden in het speciale menu voor Cisco Channel Partners op de Fast Lane website.

Meer informatie
Voor meer informatie over de vernieuwde Cisco Data Center trainingen neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: