Nieuwe Cisco TelePresence trainingen per direct beschikbaar

Fast Lane introduceert trainingen voor nieuw Cisco TelePresence Video ATP programma

Fast Lane is trots aan te kondigen de nieuwe Cisco TelePresence trainingen toegevoegd te hebben aan het trainingaanbod. Deze trainingen maken onderdeel uit van het nieuwe Cisco TelePresence Video ATP programma, bedoeld voor TANDBERG en Cisco Channel Partners die zich willen specialiseren in Cisco TelePresence.

De weg naar de TelePresence ATP certificering verschilt per organisatie en is onder andere afhankelijk van het huidige partnerschap en de doelstellingen van de organisatie. Fast Lane, die nauw betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe trainingen, is door Cisco geselecteerd alle partners te adviseren en de juiste opleiding te bieden om certificering op een zo effectief mogelijke wijze te realiseren.

Implementing Express TelePresence Video Solutions (PAIETVS)
Deze 2-daagse training behandelt de te nemen stappen voor de implementatie van een simpel Cisco TelePresence netwerk. Voorafgaand aan de training moet de deelnemer het online gedeelte van de PAIETVS hebben bestudeerd en het PATVSEE examen hebben behaald.
!Meer over de PAIETVS training

Implementing Advanced TelePresence Video Solutions Part 1 (PAIATVS1)
Deze 5-daagse training vervangt de training TANDBERG Certified Engineer Level 1 (TCE1) en gaat dieper in op het installeren, configureren, beheren en troubleshooten van een Cisco TelePresence netwerk. Voorafgaand aan de training moet de deelnemer zowel het PATVSEE als het PATVSEA examen hebben behaald.
!

Implementing Advanced TelePresence Video Solutions Part 2 (PAIATVS2)
Deze 5-daagse training vervangt de training TANDBERG Certified Engineer Level 2 (TCE2) en bouwt voort op de PAIATVS1 training. Voorafgaand aan de training moet de deelnemer zowel het PATVSEE als het PATVSEA examen hebben behaald, en de PAIATVS1 training hebben gevolgd.
!

Installing TelePresence Video Immersive Solutions (PAITVIS)
Deze 2-daagse training concentreert zich volledig op de TelePresence T3 oplossing. Voorafgaand aan de training moet de deelnemer zowel het PATVSEE als het PATVSEA examen hebben behaald, en de PAIATVS1 en PAIATVS2 trainingen hebben gevolgd.
!Meer over de PAITVIS training

Implementing Cisco Unified Communications Manager for Cisco TelePresence Video (PAIUCMTV)
Tijdens deze 3-daagse training leert de deelnemer op welke manier Cisco Unified Communications Manager oplossingen ingezet kunnen worden ter ondersteuning van een Cisco TelePresence videoconferentie.
!Meer over de PAIUCMTV training

Meer informatie
Voor meer informatie over de nieuwe Cisco TelePresence trainingen of het nieuwe Cisco TelePresence Video ATP programma belt u met Fast Lane via 030 658 2131 of stuurt u ons een e-mail. Wij helpen graag verder!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: