Award voor uitgebreide labinfrastructuur en aanbod multi-vendortrainingen

Fast Lane ontvangt NetApp Partner Award tijdens NetApp Innovation 2011

Fast Lane heeft tijdens de conferentie NetApp Innovation in Berlijn de NetApp Partner Award in ontvangst genomen. Fast Lane ontving de award voor het veelzijdig gebruik van NetApp-technologieën. In het bijzonder werd het gebruik van FlexPod in de remote labinfrastructuur genoemd en Fast Lane’s aanbod aan multi-vendortrainingen: trainingen waarin technologieën van leveranciers als Cisco, NetApp en VMware gecombineerd worden en elkaar aanvullen.

“Deze award van NetApp bevestigt het succes van onze strategie die gericht is op het continu uitbreiden van onze wereldwijde labinfrastructuur. Het is vooral een erkenning van onze investeringen in de multi-vendoromgeving”, aldus Kees Boot, Line of Business Manager NetApp bij Fast Lane. “We blijven de labinfrastructuur uitbouwen om onze cursisten de kans te geven de opgedane kennis op het gebied van de diverse technologieën direct in de praktijk te brengen.”

Fast Lane ontwikkelde de laatste drie jaar remote labs binnen diverse technologieën. Deze multi-vendor labomgevingen bereiden de cursisten tijdens de Fast Lane-trainingen op een praktische wijze voor op het gebruik van de Cisco-, NetApp- en VMware-technologie. De labomgevingen in Berlijn, Frankfurt en Hamburg zijn uitgerust met NetApp 3140/3210 clusters die draaien in een unified fabric met Cisco Nexus switches, UCS blade servers en VMware vSphere. De labs worden, naast tijdens trainingen, gebruikt in de Imagine Virtually Anything-demolabs tijdens Cisco, NetApp en VMware partner- en klantevenementen.
Het Fast Lane team tijdens NetApp Innovation in Berlijn.

Meer informatie
Voor meer informatie neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: