Cloud Complete 2011: initiatief van Cisco, NetApp en VMware

Fast Lane op Cloud Complete 2011

Op 14 juni 2011 vindt het IT-evenement Cloud Complete 2011 plaats in 't Spant in Bussum. Dit evenement is een initiatief van Cisco, NetApp en VMware. Als aanbieder van geautoriseerde Cisco, NetApp en VMware trainingen is Fast Lane partner tijdens het evenement en aanwezig om informatie te verstrekken over Cisco, NetApp en VMware trainingen en certificeringen.

Cloud Complete geeft in één dag een overzicht van de nieuwste technologieën en managementtools, en inzicht in het strategisch belang van een private cloud oplossing. Het gratis evenement biedt deelnemers lezingen, workshops, round tables en trainingen over servers, storage, desktopvirtualisatie en applicaties. Cloud Complete 2011 is bedoeld voor iedereen die wil weten wat de daadwerkelijke impact van cloud computing is op de organisatie en hoe dit zich vertaalt in praktische oplossingen en kostenbesparende technologieën.

Als onderdeel van de Cloud Complete samenwerking is een online kennisbank gelanceerd. Op het kennisportaal - www.cloudcomplete.nl - kunnen bezoekers terecht voor gratis rapporten, artikelen en whitepapers. Het portaal is gebaseerd op de expertise van Cisco, NetApp en VMware. Alle relevante thema’s rondom het bouwen, beheren en optimaliseren van een Private Cloud komen aan bod, van virtualisatie tot security en van kostenvoordelen tot gebruikersgemak.

Voor meer informatie bezoekt u de website van Cloud Complete 2011 of volgt u @CloudComplete op Twitter. U bereikt Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.


Cloud Complete: Cisco, NetApp en VMware

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: