Award voor Fast Lane's continue investeringen in high-end labs en actieve rol in ontwikkeling officiële Cisco trainingen

Fast Lane ontvangt Cisco Relevance Award Europe 2011

Fast Lane heeft tijdens de Cisco Learning Partner Summit 2011 in Londen de Cisco Relevance Award Europe 2011 in ontvangst genomen.

Tijdens de awardceremonie noemde Cisco in het bijzonder Fast Lane’s continue investeringen in de high-end labinfrastructuur. Zo is Fast Lane de eerste Europese Cisco Learning partner die Tandberg labs in eigen bezit heeft en beschikt Fast Lane over een vijftal Cisco Nexus en Unified Computing Systems (UCS) labs. In het kader van groene datacenteroplossingen maakte Fast Lane deze labs wereldwijd remote beschikbaar, iets waarvoor de jury Fast Lane complimenteerde.

Verder speelde de actieve rol van Fast Lane in de ontwikkeling van officiële Cisco trainingen een belangrijke rol in het oordeel van de jury. Docenten van Fast Lane werken nauw samen met het development team van Cisco, delen hun expertise en zetten deze kennis in tijdens de ontwikkeling van nieuwe trainingen.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze award of over de Cisco trainingen die Fast Lane biedt, neemt u contact op via 030 658 2131 of stuurt u ons een e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: