Nieuwe IINS-, FIREWALL- en VPN-trainingen

Vernieuwde Security-trainingen voor Cisco Borderless Networks-architectuurspecialisatie

Cisco heeft wijzigingen doorgevoerd in de Cisco Security-trainingen !IINS, !VPN en !FIREWALL en in de bijbehorende examens. Deze wijzigingen zijn van invloed op de CCNA en CCNP Security-certificeringen en hiermee ook op de Borderless Networks-architectuurspecialisatie.

De belangrijkste wijzigingen per training zijn de volgende:

!Implementing Cisco Network Security (IINS)
In de nieuwe IINS-training wordt een aantal nieuwe onderwerpen behandeld. Zo passeren borderless networks, virtualization, SecureX en IronPort de revue. Verder is er meer aandacht voor de IPv6 set en worden de nieuwe features in de Cisco Configuration Professional (de GUI) behandeld. De IINS-training maakt onderdeel uit van de !CCNA Security-certificering.

!Deploying Cisco ASA Firewall Features (FIREWALL)
In de nieuwe FIREWALL-training wordt een aantal nieuwe onderwerpen geïntroduceerd. Er is meer aandacht voor licensing, de nieuwe manier van NAT-configuratie en etherchanneling. De FIREWALL-training maakt onderdeel uit van de !CCNP Security-certificering.

!Deploying Cisco ASA VPN Solutions (VPN)
In de nieuwe VPN-training wordt aandacht besteed aan de nieuwe features van de Anyconnect 3.0-client. De VPN-training maakt onderdeel uit van de !CCNP Security-certificering.

De trainingen !Securing Networks with Cisco Routers and Switches (SECURE) en !Implementing Cisco Intrusion Prevention System (IPS 7), ook onderdeel van de CCNP Security-certificering, blijven onveranderd.

Bij nieuwe trainingen horen nieuwe examens. De nieuwe examens zijn, net als alle Cisco-examens, beschikbaar via Pearson VUE. Alle examennummers vindt u hier.

Meer informatie
Meer weten over de nieuwe Cisco Security-trainingen of over andere Cisco-trainingen? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: