Nieuwe IINS-, FIREWALL- en VPN-trainingen

Vernieuwde Security-trainingen voor Cisco Borderless Networks-architectuurspecialisatie

Cisco heeft wijzigingen doorgevoerd in de Cisco Security-trainingen IINS, !CI-VPN en !CI-FIREWALL en in de bijbehorende examens. Deze wijzigingen zijn van invloed op de CCNA en CCNP Security-certificeringen en hiermee ook op de Borderless Networks-architectuurspecialisatie.

De belangrijkste wijzigingen per training zijn de volgende:

Implementing Cisco Network Security (IINS)
In de nieuwe IINS-training wordt een aantal nieuwe onderwerpen behandeld. Zo passeren borderless networks, virtualization, SecureX en IronPort de revue. Verder is er meer aandacht voor de IPv6 set en worden de nieuwe features in de Cisco Configuration Professional (de GUI) behandeld. De IINS-training maakt onderdeel uit van de CCNA Security-certificering.

!CI-FIREWALL
In de nieuwe FIREWALL-training wordt een aantal nieuwe onderwerpen geïntroduceerd. Er is meer aandacht voor licensing, de nieuwe manier van NAT-configuratie en etherchanneling. De FIREWALL-training maakt onderdeel uit van de CCNP Security-certificering.

!CI-VPN
In de nieuwe VPN-training wordt aandacht besteed aan de nieuwe features van de Anyconnect 3.0-client. De VPN-training maakt onderdeel uit van de CCNP Security-certificering.

De trainingen !CI-SECURE en !CI-IPS 7, ook onderdeel van de CCNP Security-certificering, blijven onveranderd.

Bij nieuwe trainingen horen nieuwe examens. De nieuwe examens zijn, net als alle Cisco-examens, beschikbaar via Pearson VUE. Alle examennummers vindt u hier.

Meer informatie
Meer weten over de nieuwe Cisco Security-trainingen of over andere Cisco-trainingen? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op via 030 658 2131 of info@flane.nl.

AddThis buttons
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!