Trainingen op maat, specifiek gericht op beheerders van Cisco- en NetApp-omgevingen

Fast Lane introduceert Cisco- en NetApp-workshops voor beheerders

Personen die verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer van een Cisco- of NetApp-omgeving zijn gebaat bij een gerichte training. Een training waarin het beheer van de bij de organisatie geïnstalleerde IT-omgeving centraal staat. Soms zijn de officiële Cisco- of NetApp-trainingen te uitgebreid, maar is een maatwerktraining, gezien de grootte van de groep, te kostbaar.

Fast Lane introduceert daarom Cisco- en NetApp-workshops voor beheerders.

Zelf samenstellen: alleen de relevante onderwerpen
Uitgaande van de officiële Cisco- en NetApp-trainingen bepaalt u per onderwerp of het wel of geen onderdeel uitmaakt van de beheerworkshop. Vervolgens kan per onderdeel besproken worden hoe intensief het onderwerp behandeld wordt. De definitieve vaststelling van de inhoud van de workshop vindt plaats op basis van de intake met de docent.

Workshops met een korte duur
De beheerworkshops hebben een duur variërend van 1 tot 4 dagen. De precieze duur is afhankelijk van de inhoud van de workshop en de voorkennis van de deelnemers.

Op uw eigen locatie
Alle workshops vinden op uw locatie plaats, tenzij het uw voorkeur heeft gebruik te maken van de faciliteiten in één van de Fast Lane trainingcentra.

Meer weten?
Bekijk direct het aanbod aan Cisco-beheerworkshops en NetApp-beheerworkshops en/of neem vrijblijvend contact op met Fast Lane via +31 30 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: