Nieuwe manieren van samenwerken en communiceren aan de orde van de dag

Fast Lane biedt Cisco Jabber- en Microsoft Lync-trainingen

Nieuwe manieren van samenwerken en communiceren zijn aan de orde van de dag. Collaboration, video, BYOD: het zijn bekende termen. De Cisco-oplossing Jabber en de Microsoft-oplossing Lync worden veelvuldig gebruikt. Fast Lane introduceert binnenkort Jabber-trainingen, zowel overview- als technische trainingen. De Lync-trainingen zijn direct beschikbaar.

De Lync-trainingen van Fast Lane gaan dieper in op het installeren en configureren van Lync-systemen, en het ontwerp van Lync-omgevingen.

Deploying, Configuring, and Administering Microsoft Lync Server 2010 (10533A)
Tijdens deze 5-daagse training leert de deelnemer stap voor stap een Lync-systeem te installeren en configureren. Staat er op de eerste dag van de training nog niets: op de laatste dag heeft de deelnemer een volledig draaiende Lync-omgeving opgebouwd. De training bereidt voor op de MCTS LYNC-certificering.
!Lees de volledige Lync-cursusbeschrijving en bekijk actuele data

Planning and Designing a Microsoft Lync Server 2010 Solution (10534A)
Bij aanvang van deze 5-daagse training is de deelnemer bekend met de installatie en configuratie van een Lync-systeem. Het volgen van de 10533A-training voordat met de 10534A-training wordt gestart, wordt dan ook sterk aanbevolen. De deelnemer richt zich op het plannen en ontwerpen van een Lync-omgeving, waarbij bijvoorbeeld rekening gehouden moet worden met randvoorwaarden als het aantal gebruikers, het aantal gateways, het aantal sites en het reeds bestaande telefonienummerplan. De training bereidt voor op de MCITP LYNC-certificering.
!Lees de volledige Lync-cursusbeschrijving en bekijk actuele data

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: