Door Cisco gefinancierd opleidingsprogramma helpt salesteams van channelpartners om Cisco’s architecturen te positioneren

Fast Lane verzorgt workshops in Cisco EASE-programma

Fast Lane verzorgt de workshops in het Cisco EASE-programma: een door Cisco gefinancierd opleidingsprogramma voor salesteams van Cisco channelpartners, bedoeld om de kennis van Cisco’s architecturen te vergroten en hen in staat te stellen de architecturen op de juiste manier te positioneren.

Tijdens Cisco Partner Summit 2012 in San Diego introduceerde Edison Peres, Senior Vice President, WW Channels, Cisco, Enabling Architecture Sales Excellence (EASE). Dit opleidingsprogramma is bedoeld voor salesteams van Cisco channelpartners. De korte workshops binnen het programma zijn gericht op het vergroten van de kennis van de architecturen Borderless Networks, Collaboration en Data Center, en helpen de salesteams de architecturen op de juiste manier te positioneren. Omdat Cisco dit opleidingsprogramma financiert, zijn er voor de Cisco channelpartner geen kosten aan verbonden.

Toon van Geet, Regional Manager EMEAR Learning Partners, Cisco: "We geloven dat de effectiviteit van onze channelpartners sterk vergroot kan worden wanneer zij in staat zijn om de waarde van de Cisco architecturen op de juiste manier en op de juiste niveaus te positioneren. Het Business Acceleration-programma, waar EASE uit voortkomt, omvat het porfolio om dit te bereiken en is daarmee een belangrijke stap in de route naar succes voor onze channelpartners."

Iedere Cisco channelpartner die minimaal één Cisco architectuurspecialisatie bezit, kan maximaal 10 accountmanagers inschrijven via Cisco's website. De inschrijftermijn sluit op 27 juli 2012.

Als Business Learning Partner van Cisco verzorgt Fast Lane de workshops binnen het EASE-programma. De workshops zijn op dit moment in ontwikkeling.

Meer weten?
Neem contact met ons op via 030 658 2131 of e-mail. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: