Cisco hanteert overgangsregeling voor kandidaten die zich voorbereiden op behalen CCIP-certificering

CCNP Service Provider-certificering vervangt CCIP-certificering

Met ingang van 29 oktober 2012 verdwijnt de !CCIP-certificering. De certificering wordt vervangen door de !CCNP Service Provider-certificering.

Om deze nieuwe certificering te behalen, moet een viertal examens met goed gevolg afgesloten worden. Als voorkennis voor de CCNP Service Provider-certificering geldt de !CCNA Service Provider-certificering, òf de !CCNA (Routing & Switching)-certificering + één van de CCIP-examens. (QOS, BGP, MPLS, BGP+MPLS, ROUTE, BSCI)

Fast Lane biedt alle trainingen aan die voorbereiden op zowel de CCNA als CCNP Service Provider-examens.

Bereidt u zich op dit moment voor op het behalen van de CCIP-certificering, maar is 29 oktober niet haalbaar? Cisco hanteert een overgangsregeling. Een handig hulpmiddel hierbij is het CCIP-CCNP Service Provider Migration Tool. In dit tool vinkt u de reeds behaalde Cisco-examens aan, waarna het tool aangeeft welke (nieuwe) examens u nog moet afleggen om uw CCNP Service Provider-certificering te behalen.

Meer weten
Wilt u meer weten over de nieuwe CCNP Service Provider-certificering, over de overgangsregeling of over één van de andere Cisco-certificeringen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: