Nieuwe Cisco-trainingen en -examens op het gebied van Cisco WebEx en Cisco UC op UCS

Cisco introduceert nieuwe trainingen en examens voor Collaboration Architecture- en Advanced Unified Communications-specialisaties

Met ingang van 10 oktober 2012 wijzigt Cisco de voorwaarden voor het behalen van de Collaboration architectuurspecialisatie en Advanced Unified Communications-specialisaties.

De specialisatie !Rich Media Cisco Qualified Specialist gaat op 10 januari 2013 definitief End of Life en wordt met ingang van 10 oktober 2012 vervangen door de specialisaties Cisco WebEx Solutions Design and Implementation Specialist en Designing and Implementing Cisco Unified Communications on Unified Computing Systems Specialist.

De nieuwe specialisaties bestaan uit 2 nieuwe trainingen en 2 examens die direct beschikbaar zijn. De trainingen zijn online te volgen en de examens kunnen worden afgelegd via Pearson VUE.

Cisco Webex Solutions Design and Implementation
Deze 12 uur durende online training kan gevolgd worden via de Partner Education Connection (PEC) en gaat in op het ontwerp en de implementatie van een WebEx-omgeving. Bijbehorend examen is 648-232 WDIS.

Designing and Implementing Cisco Unified Communications on Unified Computing Systems
Deze 14 uur durende online training kan gevolgd worden via het Cisco Learning Network en gaat in op de implementatie van gevirtualiseerd UC op een UCS-systeem. Bijbehorend examen is 648-232 DIUCUCS.

Op 10 oktober 2012 ontvangen Cisco channelpartners toegang tot de nieuwe trainingen en examens. Partners die op dit moment op weg zijn de Collaboration Architecture- of de Advanced Unified Communications-specialisatie te behalen, en partners die hun specialisatie moeten vernieuwen, worden van harte aangeraden het nieuwe pad te volgen.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: