MDS-trainingen en -examens verwijderd, Unified Computing- en Unified Fabric-trainingen en -examens toegevoegd

Cisco wijzigt voorwaarden in Data Center-channelpartnerspecialisaties

Cisco wijzigt de certificeringsvoorwaarden in de Cisco Data Center-channelpartnerspecialisaties. De wijzigingen zijn van kracht op de Data Center-architectuurspecialisatie, de Unified Fabric Technology-specialisatie en de Unified Computing-specialisatie. Trainingen en examens die betrekking hebben op MDS zijn verwijderd uit het programma terwijl training en examens die betrekking hebben op Unified Computing- en Unified Fabric-troubleshooting zijn toegevoegd.

Met het doorvoeren van de wijzigingen brengt Cisco het channelpartnerprogramma meer in lijn met het Data Center-certificeringprogramma voor individuen en sluit het programma beter aan op de laatste ontwikkelingen en de nieuwste producten.

Reeds behaalde certificeringen en specialisaties blijven geldig tot het moment dat deze per individu verlopen. Na de verloopdatum worden de nieuwe voorwaarden van kracht. Voor personen die zich op dit moment voorbereiden op het behalen van Data Center-channelcertificeringen en -specialisaties heeft Cisco een overgangsperiode ingesteld.

De volgende trainingen en examens zijn verwijderd uit het channelpartnerprogramma:
! | 642-357 DCSNS

!
!
642-359 ICSNS

De volgende trainingen en examens zijn toegevoegd aan het channelpartnerprogramma:
!Troubleshooting Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFT) | 642-980 DCUFT

!Troubleshooting Cisco Data Center Unified Computing (DCUCT) | 642-035 DCUCT

Meer informatie
Heeft u een vraag over de nieuwe certificeringvoorwaarden of ontvangt u graag meer informatie over één van de overige Cisco-trainingen of -certificeringen? Wij helpen u graag! U neemt contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: