Fast Lane biedt opfristrainingen ter voorbereiding op (her)examens

Leg uw NetApp-examen gratis af tijdens NetApp Insight in Dublin

Van 18 t/m 21 november vindt NetApp Insight plaats in Dublin. Tijdens dit jaarlijkse event, bedoeld voor NetApp-partners, worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van NetApp-producten besproken. Onze collega Nico Heemskerk is aanwezig in Dublin om uw vragen rondom NetApp-trainingen en -certificeringen te beantwoorden. Ontmoeten wij u daar?

Gratis examens
NetApp University biedt alle personen die zich willen (her)certificeren voor !NCDA, !NCIE-SAN of !NCIE-B&R de mogelijkheid de examens gratis af te leggen. Hier leest u hoe u zich kunt aanmelden voor één van de NetApp-examens.

Opfristrainingen
Wilt u zich opnieuw certificeren, al dan niet tijdens NetApp Insight, maar is de kennis van de examenonderwerpen ietwat weggezakt? Fast Lane biedt een aantal (online) opfristrainingen aan.

! ! ! ! !


Verschil 7-Mode / Clustered Data ONTAP
18 oktober 2013 | online | € 795 | Boek direct
Tijdens deze training behandelt de docent de verschillen tussen een NetApp-systeem dat draait op 7-Mode en een NetApp-systeem dat draait op Clustered Data ONTAP.

! ! !


Tijdens de CIFS-, NFS-, NPSA8- en 'Verschil 7-Mode / Clustered Data ONTAP'-opfristrainingen vinden er geen laboefeningen plaats.

Meer informatie
Wilt u meer weten over één van de opfristrainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: