Nieuwe NetApp-virtualisatietrainingen direct beschikbaar bij Fast Lane

4-daagse DIVS-training vervangen door 2-daagse Microsoft Hyper-V- en VMware vSphere-trainingen

De 4-daagse DIVS-training verdwijnt uit het NetApp-curriculum en wordt vervangen door de trainingen Implementing Microsoft Hyper-V on Data ONTAP (IMPMSHV) en !Implementing VMware vSphere on Data ONTAP (IMPVMVS). Waar de onderwerpen Microsoft Hyper-V en VMware vSphere eerst werden gecombineerd in de DIVS-training, zijn er nu gespecialiseerde trainingen ontwikkeld.

Implementing Microsoft Hyper-V on Data ONTAP (IMPMSHV)
Tijdens de 2-daagse training Implementing Microsoft Hyper-V on Data ONTAP (IMPMSHV) leert een cursist om de Microsoft Hyper-V virtualisatie-oplossingen te implementeren op NetApp Data ONTAP 7-Mode en Clustered Data ONTAP. De laboefeningen zijn gebaseerd op Clustered Data ONTAP. Een goede vooropleidingen voor deze training is de 5-daagse training !Clustered Data ONTAP 8.2 Administration (DCADM).

Implementing VMware vSphere on Data ONTAP (IMPVMVS)
Tijdens de 2-daagse training !Implementing VMware vSphere on Data ONTAP (IMPVMVS) leert een cursist om de VMware vSphere virtualisatie-oplossingen te implementeren op NetApp Data ONTAP 7-Mode en Clustered Data ONTAP. De laboefeningen zijn gebaseerd op Clustered Data ONTAP. Een goede vooropleidingen voor deze training is de 5-daagse training !Clustered Data ONTAP 8.2 Administration (DCADM).

Meer informatie
Wilt u meer weten over één van de nieuwe NetApp-trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: