Trainingen binnenkort beschikbaar bij Fast Lane

Nieuwe Cisco Prime Infrastructure 2.0- en Wireless-trainingen

Fast Lane introduceert binnenkort een aantal nieuwe Wireless- en network managementtrainingen op het gebied van onder andere Cisco Prime Infrastructure en Cisco Prime Assurance.

Deploying Basic Cisco Wireless LANs (WDBWL)

Tijdens deze 3-daagse training wordt het plannen, installeren, configureren, troubleshooten, monitoren en beheren van een basis Wireless LAN-oplossing behandeld. De training geldt als voorkennis voor de trainingen Deploying Advanced Cisco Wireless LANs (WDAWL) en Managing Unified Access Networks with Cisco Prime Infrastructure (WMUAPI).
!Lees meer over de training Deploying Basic Cisco Wireless LANs (WDBWL)

Deploying Advanced Cisco Wireless LANs (WDAWL)

Deze 2-daagse advanced training bouwt voort op de WDBWL-training en behandelt het ontwerp, de implementatie en het troubleshooten van complexere Wireless LAN-oplossingen.
!Lees meer over de training Deploying Advanced Cisco Wireless LANs (WDAWL)

Introducing Cisco Prime Infrastructure (ICPI)

De ICPI-training is een 5-uur durende e-learningtraining. Tijdens de training wordt een introductie gegeven op Cisco Prime Infrastructure. De training geldt als voorkennis voor de training Managing Unified Access Networks with Cisco Prime Infrastructure (WMUAPI).

Managing Unified Access Networks with Cisco Prime Infrastructure (WMUAPI)

Deze 3-daagse training gaat dieper in op het bouwen van netwerken, zowel bedrade als onbedrade, waarbij het network management draait op Cisco Prime Infrastructure Lifecycle View. Ook Cisco Prime Assurance maakt onderdeel uit van de training.
!Lees meer over de training Managing Unified Access Networks with Cisco Prime Infrastructure (WMUAPI)

Meer weten?
Wilt u alvast meer weten over één van de nieuwe Cisco Wireless-trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: