Fast Lane en i-share ICT Consultants bieden talentprogramma's

Getalenteerde en geschoolde ICT'ers binnen handbereik

Wij horen het overal om ons heen: de vraag naar getalenteerde, geschoolde ICT'ers blijft onverminderd groot. ICT'ers die precies voldoen aan een door uw organisatie opgesteld profiel. En dat laatste is nu net wat het zo moeilijk maakt om de juiste talenten te vinden.

Daarom biedt Fast Lane, in samenwerking met zusterorganisatie i-share ICT Consultants, talentprogramma's: wij vinden talentvolle starters en juniors met een basisopleiding in ICT en leiden deze op zodat de kandidaten precies voldoen aan het door u opgestelde profiel.

Met deze talentprogramma's geven wij niet alleen gehoor aan de vraag naar geschoolde ICT'ers, maar ook aan de trend dat ontwikkelingsmogelijkheden voor starters in de ICT het belangrijkste aspect zijn in de keuze voor een baan.

"Jonge talenten zijn onmisbaar voor organisaties." (…) Veel organisaties leven in de vaste overtuiging dat ze starters op de arbeidsmarkt kunnen aantrekken door bijvoorbeeld een goed beginsalaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te bieden. We kunnen uit het onderzoek echter de conclusie trekken dat werkgevers beter kunnen inzetten op het bieden van uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en uitdaging in het werk. Door goed in te spelen op de wensen van jong talent ontstaat er een vruchtbare arbeidsrelatie en wordt het vroegtijdig verlaten van de organisatie voorkomen."
Bron: Computable

Hoe werkt het talentprogramma?
Samen met u stellen wij een profiel op van de gewenste kandidaat en de gewenste kennis: wat zoekt u? Onze zusterorganisatie i-share ICT Consultants start de werving en selectie, voert een aantal gerichte tests uit, en stelt de kandidaat aan u voor. Tegelijkertijd presenteren wij u het Fast Lane-opleidingsplan. Op basis van deze informatie bepaalt u of u de kandidaat uitnodigt voor een gesprek. Is dit de kandidaat voor uw organisatie en is het opleidingsplan in lijn met uw wensen? Dan start de kandidaat in uw organisatie.

Wat houden de opleidingsprogramma's in?
De opleidingsprogramma's worden zo opgezet, dat de kandidaat aan het einde van het programma voldoet aan het door u opgestelde profiel. De kandidaat volgt technische Cisco-, NetApp-, VMware- of Oracle-trainingen, eventueel gecombineerd met vaardigheidstrainingen. Na iedere technische training volgt een examen.

Tijdens het opleidingsprogramma
Omdat naast het opdoen van kennis ook het opdoen van ervaring erg belangrijk is voor de ontwikkeling van de kandidaat, is hij of zij tijdens het talentprogramma inzetbaar voor uw projecten ter ondersteuning van en begeleid door uw eigen, ervaren engineers. Fast Lane zorgt voor persoonlijke studiebegeleiding en -coaching.

Eerdere talentprogramma's
Tussen 2007 en 2011 leidde Fast Lane 50 kandidaten op tot gecertificeerde Cisco Voice en Cisco Security-engineers. De kandidaten gingen direct aan de slag bij verschillende Cisco-channelpartners en -eindklanten.

Eén van de kandidaten vertelt
"Ik heb het Partner Talent Program ervaren als een compact opleidingsprogramma waarvan ik veel heb geleerd. Mede door de kennis en ervaring van de docenten, de logische opbouw van het opleidingsprogramma en de flexibiliteit van mijn werkgever heb ik alle examens met goed gevolg af kunnen sluiten. Natuurlijk is het hard werken, maar het programma was zo opgezet dat ik alleen ter voorbereiding op de examens ’s avonds of in het weekend hoefde te studeren. De combinatie leren en werken was daarom prima te doen.

Het Partner Talent Program heeft me ver gebracht: ik heb veel ervaring op kunnen doen bij mijn werkgever en ben blij dat ik de Cisco-certificeringen in mijn bezit heb!"

Hans Jongejeugd, Technical Service Manager
Hans nam in 2008 deel aan het Partner Talent Program en behaalde zijn CCVP-certificering (nu CCNP Voice).

Meer weten?
Heeft u vragen over de talentprogramma's of ontvangt u graag meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: