Fast Lane start CCIE 360-programma voor Routing & Switching versie 5.0 in maart 2014

Cisco brengt wijzigingen aan in CCIE Routing & Switching-certificering

Eind 2013 kondigde Cisco wijzigingen aan in de CCIE Routing & Switching-certificering. De huidige examens, zowel het schriftelijk als het lab-examen, zijn gebaseerd op versie 4.0 en af te leggen tot en met 3 juni 2014. Vanaf 4 juni zijn beide examens in versie 5.0 beschikbaar.

In maart 2014 start Fast Lane met een CCIE 360-programma voor Routing & Switching dat gebaseerd is op versie 5.0. Dit programma beslaat een periode van ruim een jaar en bestaat uit een combinatie van intensieve e-learning en klassikale trainingen. De zogenaamde Cisco 360 Performance Assessment Labs vormen een belangrijk onderdeel van de e-learning. Deze labs lijken sterk op de examenlabs en geven aan welke onderdelen de kandidaat beheerst en welke hij of zij juist moet verbeteren.

De 2 klassikale trainingen, de 5-daagse !Cisco Internetwork Expert Routing & Switching 1 (CIERS1) en de 5-daagse !Cisco Internetwork Expert Routing & Switching 1 (CIERS1), zullen ingepland worden in respectievelijk juni 2014 en januari 2015.

Lees hier een (Engelstalig) overzicht van het CCIE 360-programma voor Routing & Switching, inclusief prijsinformatie en informatie over de diverse onderdelen.
Lees hier een (Engelstalig) overzicht van het CCIE 360-programma voor Routing & Switching, inclusief prijsinformatie en informatie over de diverse onderdelen.

Meer weten?
Heeft u vragen over het CCIE 360-programma voor Routing & Switching of over andere CCIE-programma's, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: