Fast Lane biedt aanbod aan leervormen verder uit

Nieuw bij Fast Lane: IT-avondtrainingen op het gebied van onder andere Cisco, Oracle en SUSE

Fast Lane en ITGilde, aanbieder van UNIX-consultancydiensten, starten met het aanbieden van IT-trainingen in de avond. Onderdeel van het aanbod aan avondtrainingen zijn onder andere de Cisco-, Oracle- en SUSE-trainingen.

De avondtrainingen bieden IT-professionals de mogelijkheid om overdag de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren en in de avond trainingen te volgen ter voorbereiding op het behalen van een certificering. De avondtrainingen van Fast Lane vinden plaats vanaf 18.00 uur op basis van maximaal 1 avond per week. Naast trainingen op het gebied van onder andere Cisco, Oracle en SUSE maken PRINCE2-, ITIL-, Scrum- en Red Hat-trainingen onderdeel uit van het aanbod.

Herman Goedman, algemeen directeur Fast Lane: "De IT-professional van vandaag wil graag trainen op een manier en op momenten die hem het beste uitkomen. Om deze reden was het bij Fast Lane reeds mogelijk om online FLEX-trainingen te volgen en om deel te nemen aan FastTrack-programma's: opleidingsprogramma's die klassikale training en zelfstudie combineren. De avondtrainingen zijn hier een aanvulling op. Op deze manier proberen we de keuze voor de IT-professional en zijn werkgever zo groot mogelijk te maken."

Op de website van Fast Lane zijn de avondtrainingen te herkennen aan het maantje Avondtrainingen dat voor de start- en einddatum van de training geplaatst is.

Bent u op zoek naar een avondtraining, maar staat de door u gewenste training niet als avondtraining gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

Zie ook: Fast Lane en ITGilde introduceren IT- en vaardigheidstrainingen in de avond [persbericht]

!
ShareAholic buttons
Bookmark and share this: