Trainingen op het gebied van het ontwerp, de implementatie en het beheer van FlexPod-oplossingen

Fast Lane introduceert nieuwe FlexPod-trainingen

Fast Lane introduceert een tweetal nieuwe FlexPod-trainingen. Deze trainingen heeft Fast Lane ontwikkeld voor Cisco en NetApp.

Designing the FlexPod Solution (FPDESIGN)
Tijdens deze 2-daagse training wordt het ontwerpproces van de FlexPod-oplossingen volledig geëvalueerd. Er zijn immers veel uitdagingen binnen het datacenter die een rol spelen bij dit proces. Verder worden de hardware-componenten van de FlexPod besproken, net als het proces dat komt kijken bij het kiezen van de juiste hardware bij een bepaalde set randvoorwaarden.
!FL-FPDESIGN.

Implementing and Administering the FlexPod Solution (FPIMPADM)
Deze 3-daagse training is bedoeld voor systemengineers, netwerkengineers en beheerders die de FlexPod-oplossingen implementeren en beheren. Tijdens deze training worden belangrijke implementatieprocedures en management- en basistaken op het gebied van troubleshooting op de Cisco Nexus 5548UP, Cisco UCS en NetApp storage behandeld.
!FL-FPIMPADM.

Meer weten over deze FlexPod-trainingen of één van de andere FlexPod-trainingen die Fast Lane biedt? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

AddThis buttons
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!