Trainingen op het gebied van het ontwerp, de implementatie en het beheer van FlexPod-oplossingen

Fast Lane introduceert nieuwe FlexPod-trainingen

Fast Lane introduceert een tweetal nieuwe FlexPod-trainingen. Deze trainingen heeft Fast Lane ontwikkeld voor Cisco en NetApp.

Designing the FlexPod Solution (FPDESIGN)
Tijdens deze 2-daagse training wordt het ontwerpproces van de FlexPod-oplossingen volledig geëvalueerd. Er zijn immers veel uitdagingen binnen het datacenter die een rol spelen bij dit proces. Verder worden de hardware-componenten van de FlexPod besproken, net als het proces dat komt kijken bij het kiezen van de juiste hardware bij een bepaalde set randvoorwaarden.
!.

Implementing and Administering the FlexPod Solution (FPIMPADM)
Deze 3-daagse training is bedoeld voor systemengineers, netwerkengineers en beheerders die de FlexPod-oplossingen implementeren en beheren. Tijdens deze training worden belangrijke implementatieprocedures en management- en basistaken op het gebied van troubleshooting op de Cisco Nexus 5548UP, Cisco UCS en NetApp storage behandeld.
!.

Meer weten over deze FlexPod-trainingen of één van de andere FlexPod-trainingen die Fast Lane biedt? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: