Wijziging geeft Cisco-channelpartners meer tijd om over te stappen van Advanced Borderless Networks naar nieuwe architectuurspecialisaties

Cisco verschuift deadline voor overstap naar Advanced Enterprise Networks en Advanced Security

Cisco heeft de verloopdatum voor de architectuurspecialisatie Advanced Borderless Networks (en de specialisaties Advanced Wireless LAN, Advanced Routing & Switching, Advanced Security en Advanced Content Security) verplaatst. Dit geeft Cisco-channelpartners meer tijd om de overstap naar de nieuwe architecturen Advanced Enterprise Networks (inclusief de specialisaties Advanced Unified Access en Advanced Core & WAN) en Advanced Security te maken.

De verloopdatum voor de Advanced Borderless Networks-specialisaties is nu gelijkgetrokken met de eerstvolgende datum waarop de Cisco-channelpartners hun partnercertificering moeten vernieuwen, na 1 augustus 2015. Op die hercertificeringsdatum na 1 augustus moeten Premier- en Gold-partners ook voldoen aan de voorwaarden voor Hybrid IT en Gold-partners aan de aanvullende voorwaarden voor Gold-certificering. Deze datum is voor iedere partner anders.

Het wijzigen van de verloopdatum zorgt ervoor dat partners meer tijd hebben voor de overstap én dat zij slechts 1 deadline hebben die in de gaten gehouden moet worden.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze wijziging of over de gevolgen die het voor uw organisatie heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 658 2131 of info@flane.nl. Wij helpen u graag!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: