Trainingen op het gebied van onder andere Cloud, Analytics, Mobile, Social en Security

Nieuw bij Fast Lane: IBM-trainingen

Sinds enige tijd heeft Fast Lane trainingen voor het gehele IBM-portfolio in het aanbod. Het verheugt ons dat we vanaf 1 maart 2015 Karin van Erven aan boord hebben om al uw trainingsvragen met betrekking tot dit IBM-portfolio te beantwoorden. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sales en marketing van IT- en andere opleidingen.

Karin over haar rol bij Fast Lane: "Ik vind het erg leuk dat ik bij Fast Lane business development en accountmanagement voor het IBM-portfolio mag doen. Sales en marketing van opleidingen zijn mijn passie. Ik zie verkopen als het bieden van oplossingen die beantwoorden aan de 'vraag achter de vraag' van de klant. Een trainingstraject moet passen bij wat uw medewerkers en organisatie nodig hebben. Niet meer en ook niet minder. U als klant tot ambassadeur maken van onze organisatie, dat is wat mij drijft."

5 redenen om Fast Lane te kiezen als uw IBM trainingspartner

  1. Wij werken samen met meerdere IBM Global Training Providers, waardoor wij u het grootste aanbod aan geaccrediteerde IBM-trainingen kunnen bieden, zowel in een open rooster als incompany.
  2. Wij werken met gecertificeerde docenten, officiële IBM-cursusmaterialen en labs, waarmee uw kwaliteit gegarandeerd is. En bovendien...
  3. ...ondersteunen wij u in het vinden van de IBM-opleiding en de IBM-certificering die aansluit bij úw wensen,
  4. ...helpen wij u en uw medewerkers deze certificering(en) te behouden met behulp van CertiTool, onze certificeringsdatabase waarin de voorwaarden voor certificering en de reeds behaalde examens en specialisaties samenkomen,
  5. ...zijn wij in staat om u geïntegreerde trainingsoplossingen aan te bieden voor uw actuele Cloud-, Storage-, Analytics-, Big Data- en andere IT-trainingsvragen, doordat wij ook geautoriseerd opleider zijn voor Cisco, NetApp, VMware en Microsoft.

Meer weten?
Neem contact op met Karin van Erven, onze IBM Business Manager, via 030 658 2131 of karin.vanerven@flane.nl, voor de antwoorden op uw vragen of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij komt graag bij u langs!

@FastLane_IBM

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: