Opleidingen op het gebied van VMware, Citrix en RES sterke aanvulling op opleidingsportfolio Fast Lane

Fast Lane Benelux neemt activiteiten Xpert Training Group B.V. (XTG) over

UTRECHT, 6 oktober 2015 - Fast Lane Benelux neemt de activiteiten van XTG (voluit: Xpert Training Group B.V.) over. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. De opleidingen van XTG zijn een sterke aanvulling op het opleidingsportfolio van Fast Lane Benelux, waardoor de overname goed past in de groeistrategie van Fast Lane. Het personeel van XTG is inmiddels geïnformeerd.

XTG heeft een toonaangevende positie als IT-opleider verworven op het gebied van onder andere VMware, Citrix, RES, Linux en Microsoft. Fast Lane Benelux neemt alle opleidingsactiviteiten van XTG over. Reeds geplande trainingen vinden op de eerder gecommuniceerde data plaats zodat lopende werkzaamheden en projecten van cursisten niet in het gedrang komen. De partners, klanten en cursisten van XTG worden geïnformeerd.

Herman Goedman, algemeen directeur Fast Lane Benelux: "XTG heeft een goede naam in de markt vanwege de hoge kwaliteit van opleidingen en de hoge klanttevredenheid. Met het overnemen van de activiteiten van XTG creëert Fast Lane Benelux een compleet trainingsportfolio en verstevigen wij onze positie als gespecialiseerd IT-opleider."

Er worden geen financiële details bekend gemaakt.

Partners, klanten en cursisten van XTG kunnen contact opnemen met Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: