Compleet portfolio aan geautoriseerde VMware-trainingen, open rooster en maatwerk, met locaties verspreid over Nederland

Fast Lane Benelux is VMware Authorized Training Center (VATC)

vmware trainingVMware heeft Fast Lane Benelux benoemd tot VATC, VMware Authorized Training Center. Dit betekent dat wij geautoriseerd zijn om de officiële VMware-trainingen te verzorgen, zoals wij dit al jaren doen voor onder andere Cisco, NetApp, Oracle en SUSE Linux.

Het ontvangen van de VATC-status stelt ons in staat een directe relatie op te bouwen met VMware. We nemen deel aan de door VMware georganiseerde (partner)meetings, zoals recent aan VMworld, en hebben goed zicht op de ontwikkelingen in de markt zodat wij ons trainingsaanbod en onze planning hierop aan kunnen passen.

Herman Goedman, algemeen directeur Fast Lane Benelux: "We zijn trots op de benoeming tot VMware Authorized Training Center. Onze eerste VMware-traingen hebben inmiddels plaatsgevonden. We hebben de beschikking over gecertificeerde docenten en officiële labs waardoor we flexibel zijn in inhoud en planning. Maatwerktrainingen en open roostertrainingen kunnen dus makkelijker en sneller samengesteld en verzorgd worden."

Vanaf nu vindt u bij Fast Lane het complete portfolio aan VMware-trainingen, zowel de basis- als de meer geavanceerde trainingen, gepland op locaties verspreid over Nederland.

Voor klanten en cursisten die eerder contact hadden met XTG betekent de VATC-status dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de reeds gedane inschrijvingen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze VMware-trainingen of de VMware-certificeringen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 658 2131 of info@flane.nl.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: