Award voor Fast Lane's innovativiteit, sterke groei en activiteiten rondom sales enablement

Fast Lane Nederland ontvangt VMware-award voor Rising Star of the Year

Fast Lane Nederland heeft tijdens het jaarlijkse VMware-event VMWORLD in Barcelona de Learning Partner-award voor Rising Star of the Year overhandigd gekregen.

Ieder jaar reikt VMware awards uit aan opleidingspartners die in het voorgaande jaar voor VMware van significante waarde zijn geweest. VMware noemt onder andere Fast Lane's innovativiteit, de sterke groei die Fast Lane Nederland als geautoriseerde VMware-opleider en -reseller realiseerde en de activiteiten rondom sales enablement die Fast Lane ondernam.

Herman Goedman, algemeen directeur Fast Lane Benelux: "Nadat VMware ons eind 2015 benoemde tot VMware Authorized Training Center (VATC), geautoriseerd VMware-opleidingspartner, hebben wij geïnvesteerd in het opbouwen van een directe relatie met VMware. Zo kregen wij goed zicht op de ontwikkelingen in de markt zodat wij ons trainingsaanbod en onze planning hierop aan kunnen passen. We zijn trots op de waardering van VMware in de vorm van deze award."

Bekijk de VMware-trainingen
Bekijk de VMware-planning

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze VMware-trainingen of de VMware-certificeringen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 658 2131 of e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: