Wijzigingen in NCIE certificering, NCDA certificering blijft gelijk

NetApp kondigt wijzigingen aan in certificeringen

Fast Lane – Authorized Learning Partner van NetApp – biedt alle klassikale NetApp trainingen aan, benodigd voor het behalen van uw NetApp certificering. Als NetApp gecertificeerde neemt u een onderscheidende positie in en bent u een toegevoegde waarde voor de organisatie. U laat zien over vergaande kennis van de diverse NetApp toepassingen te beschikken.

Studenten ontvangen tijdens de trainingen van Fast Lane het officieel geautoriseerde NetApp cursusmateriaal en oefenen met professionele labs. Fast Lane werkt uitsluitend met door NetApp gecertificeerde docenten: docenten die beschikken over veel kennis en praktijkervaring, en uitstekende didactische vaardigheden.

!
Deze certificering is bedoeld voor data management administrators en personen die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning en het beheer van NetApp producten en oplossingen.

Fast Lane bereidt u in korte tijd voor op beide NCDA examens tijdens één van de NCDA Bootcamp trainingen. U maakt zelf de keuze de training in 10 aaneengesloten dagen te volgen of gebruik te maken van de 5-daagse Part 1 en Part 2 trainingen.

!NCDA Bootcamp (NCDABC)
!NCDA Bootcamp Part 1 (NCDABC1)
!NCDA Bootcamp Part 2 (NCDABC2)

Natuurlijk is het ook mogelijk alle klassikale NCDA trainingen apart van elkaar te volgen. Raadpleeg de website voor actuele data.

!

Deze certificering is bedoeld voor Post Sales Engineers en bestaat op dit moment uit een drietal specialisaties. Een vierde specialisatie is in ontwikkeling.

Fast Lane biedt alle benodigde klassikale NCIE trainingen aan.

!SAN Administration on Data ONTAP (SAN)
!NetApp VTL Administration (NAVTL)
!
!Operations Manager, Protection Manager, and Provisioning Manager Administration (OPSMGR)
!DataFort Storage Security Administration (DSSA)

Meer informatie

Voor meer informatie over NetApp training en certificering neemt u direct contact op met Fast Lane via telefoon (+30 658 2131) of e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: