Troubleshoot performance- en securityproblemen met behulp van de Ethereal / Wireshark applicatie

Nieuw in het Fast Lane Curriculum: Packet Analysis / Wireshark Training

Performance- en security problemen zijn nog steeds aan de orde van de dag als het om netwerken gaat. Het troubleshooten van deze problemen wordt echter steeds complexer en vaak is een uitgebreide analyse met een protocol analyzer de enige manier om echt inzicht in het netwerk te krijgen. Van cruciaal belang is daarbij dat een beheerder over de juiste kennis beschikt om zowel de tool te kunnen bedienen als de beschikbare informatie juist te interpreteren. De Ethereal/Wireshark applicatie is een Open Source protocol analyzer die al sinds jaar en dag gebruikt wordt door beheerders voor dit soort troubleshooting.

Fast Lane geeft u de mogelijkheid uw beheerder te trainen op het gebruik van deze krachtige tool en de meest voorkomende netwerkproblemen, waardoor ook voor uw organisatie het netwerk geen geheimen meer zal kennen.

Packet Analysis Bootcamp (PABC) lees verder
5 dagen | € 1.995
Voorkennis: Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND1)
De Packet Analysis Boot Camp (PABC) is een combinatie van de twee trainingen Packet Analysis with Etheral/Wireshark Analyser (PAE) en Advanced Packet Analysis with Etheral/Wireshark Analyser (APAE).

Packet Analysis with Ethereal/Wireshark Analyzer (PAE) lees verder
2 dagen | € 995
Voorkennis: Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND1)

Advanced Packet Analysis with Ethereal/Wireshark Analyzer (APAE) lees verder
3 dagen | € 1.495
Voorkennis: Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND1) en Packet Analysis with Ethereal/Wireshark Analyzer (PAE)

Meer informatie Voor meer informatie over training en certificering neemt u contact op met Fast Lane via telefoon (030 658 2131) of e-mail.

AddThis buttons
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!