Training voor Cisco Unified Communications v7.0 nu al beschikbaar bij Fast Lane

Fast Lane introduceert training voor Cisco Unified Communications v7.0

Cisco introduceert Cisco Unified Communications v7.0
Voor het versneld inzetten van Cisco Unified Communications moeten bedrijven kunnen voortbouwen op hun bestaande infrastructuur. Unified Communications System v7.0 bevat daarom diverse mogelijkheden om de integratie met oplossingen van derde partijen of andere leveranciers eenvoudiger te laten verlopen. De nieuwe versie bevat verbeteringen aan de applicatie-ontwikkelomgeving en maakt verdere integratie mogelijk met desktopproducten van IBM en Microsoft.

De introductie van Cisco Unified Communications v7.0 is onderdeel van Cisco’s nieuwe collaboration-portfolio: een nieuw Software as a Service (SaaS)-platform dat presence, instant messaging, webmeetings en team spaces integreert met zowel traditionele als web 2.0-bedrijfsapplicaties. Het nieuwe portfolio ondersteunt bedrijven bij het versnellen van bedrijfsprocessen en innovatietrajecten, en het verhogen van de productiviteit.

Product Update Training for Cisco Unified Communications v7.0 (PUT7)
Deze product-update biedt een overzicht van de belangrijkste nieuwe hardware, software en service-producten van v7.0. Verder wordt de nadruk gelegd op de nieuwe mogelijkheden en wordt uitgelegd wat Cisco Unified Communications v7.0 voor uw organisatie kan betekenen.
lees verder

Upgrading to Cisco Unified Communications Manager v7.0 (UCM70)
Tijdens deze technische upgrade-training doet u de kennis en vaardigheden op die uw organisatie nodig heeft voor een migratie van Cisco Unified CallManager 4.x, of Cisco Unified Communications Manager 5.x of 6.x naar Cisco Unified Communications Manager 7.0. In de training worden de diverse versies vergeleken met de nieuwe versie 7.0. Verder wordt uitleg gegeven over nieuwe features, zoals Global Transformations, E.164 Support en Local Route Groups.
lees verder

Meer informatie
Voor meer informatie over Cisco training en certificering neemt u contact op met Fast Lane via telefoon (030 658 2131) of e-mail.

AddThis buttons
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!