EuroSkills: Europa’s grootste beroepenevenement waarin de kunde en kwaliteiten van talentvolle MBO’ers centraal staat.

Fast Lane sponsort EuroSkills 2008

Van 18 t/m 20 september 2008 vindt in Ahoy Rotterdam het evenement EuroSkills 2008 plaats. EuroSkills is Europa’s grootste beroepenevenement waarin de kunde en kwaliteiten van talentvolle MBO’ers centraal staat. Er vinden wedstrijden plaats in meer dan 50 beroepen – waaronder ICT – plus demonstraties en optredens. Meer dan 400 jonge mensen uit meer dan 27 landen strijden om de titel in hun vakgebied.

Mehenderd Bharos: Cisco specialist
Eén van deze 400 jongen mensen is Mehenderd Bharos. Eerder dit jaar werd hij tijdens Preview EuroSkills verkozen tot dé Cisco specialist van Nederland. Samen met twee andere ICT’ers (Microsoft- en Open Source ICT’er) en een directiesecretaresse vertegenwoordigt hij Nederland tijdens EuroSkills 2008.

Fast Lane nodigde Mehenderd uit een CCNA training te komen volgen.

Mehenderd: “Een van de sponsoren van de EuroSkills 2008 is Fast Lane. Fast Lane heeft mij een 5-daagse Cisco training aangeboden. Natuurlijk heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Het was een leuke training waar ik veel van heb geleerd. Aan het einde van de training heeft Fast Lane mij de mogelijkheid gegeven om naar aanleiding van de training examen te doen. Dit is een examen voor het CCNA certificaat. Ik heb het examen gedaan en behaald met een score van 893 uit de 1000 punten! Ik wil Fast Lane hier graag voor bedanken!”
Bekijk hoe Mehenderd zich voorbereidt op EuroSkills 2008

Fast Lane sponsort EuroSkills 2008

Leerlingen in het middelbaar beroepsonderwijs kunnen alleen een diploma halen wanneer zij een deel van hun opleiding in de praktijk hebben gevolgd. De opdrachten die de scholieren tijdens EuroSkills 2008 in de praktijk moeten brengen zijn sterk gerelateerd aan het beroepsleven in de praktijk. Opgedane kennis en vaardigheden worden in de praktijk gebracht waardoor de kloof tussen theorie en praktijk sterk wordt verkleind.


Fast Lane ondersteunt dit initiatief en is hoofdsponsor van EuroSkills 2008.
Bezoek ons van 18 t/m 20 september tijdens EuroSkills 2008 in Ahoy Rotterdam!

Meer informatie over EuroSkills 2008

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: