Fast Lane introduceert nieuwe NetApp training

Nieuw in Nederland: training voor Operations Manager

Fast Lane biedt de training !NA-OPSMGR voor het eerst aan in Nederland. De training is bedoeld voor administrators en support medewerkers die de services van de Operations Manager en Protection Manager gebruiken binnen het bedrijf.
Kandidaten wordt aangeraden voorafgaand aan deze training minimaal deel te hebben genomen aan de training !NA-DOTF.
De training staat gepland van 27 t/m 30 mei in Utrecht.

VMware ESX on NetApp Storage Systems
Fast Lane biedt de training !FL-NAVMW (voorheen VMware on NetApp Storage Systems). Deze training is bedoeld voor system administrators en system engineers die verantwoordelijk zijn voor de integratie, administratie en het beheer van een VMware ESX server in een NetApp storage omgeving.
Kandidaten wordt aangeraden voor aanvang van de training kennis te hebben van NetApp Storage Systems, VMware ESX, Linux en Windows servers.
De training staat gepland van 2 t/m 6 juni in Brussel.

NCDA Bootcamp
Geïnteresseerd in het behalen van uw NetApp Certified Data Management Administrator (NCDA) certificering? Bespaar tijd met het !FL-NCDABCvan Fast Lane.
In 10 intensieve trainingsdagen wordt u voorbereid op examens NSO-153 en NSO-163. Na het volgen van het Bootcamp beheerst u alle vereiste kennis. U bent klaar om beide examens met goed gevolg af te leggen en uw NCDA certificering te behalen.
Het NCDA Bootcamp behandelt onderwerpen uit de volgende trainingen:

!NA-DOTF
!NA-CIFS
!NA-NFS
!NA-SAN
!NA-NPSA

Fast Lane biedt het NCDA Bootcamp zowel in Nederland als België aan.
Meer over deze training

Maandelijks: Data ONTAP Fundamentals Iedere maand biedt Fast Lane de basistraining van NetApp: Data ONTAP Fundamentals (DOTF). Deze klassikale training introduceert basissupport en administratieve functies van het Data ONTAP operating system. In de training wordt nadruk gelegd op de belangrijkste kenmerken en concepten van een NetApp Storage System.

Meer informatie of inschrijven Voor meer informatie neemt u contact op met Fast Lane via telefoon of e-mail. Inschrijven voor een training kan via de website van Fast Lane. Vergeet uw NetApp PO nummer niet door te geven wanneer u de training met Training Units wilt betalen.
Meer informatie over Training Units
Bekijk hier de volledige NetApp planning

AddThis buttons
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!