Fast Lane introduceert ACESM, ACEAP en CSEv4.0 trainingen

Nieuwe Cisco trainingen bij Fast Lane

Implementing the ACE Service Module (ACESM) – 13 t/m 16 mei
De 4-daagse training ! vervangt de 3-daagse training ACE Operations and Configuration (ACEOC). De nieuwe training behandelt het ontwerp, de ontwikkeling en de optimalisatie van netwerkservices bij het gebruik van de Cisco Application Control Engine (ACE) Service Module voor Catalyst 6500 switches. Door het verlengen van de training met één dag is er voldoende tijd de onderwerpen te behandelen en heeft de cursist de mogelijkheid meer laboefeningen te doen.

Fast Lane biedt de eerste sessie van deze nieuwe training aan van 13 t/m 16 mei in Utrecht.
Plaatsen voor deze sessie zijn beperkt, dus reageer snel!

Naast de Service Module training introduceert Cisco de 4-daagse training Implementing the Cisco Application Control Engine Appliance (ACEAP).
!

Cisco Sales Expert (CSE) v4.0 – 28 t/m 29 april
Cisco heeft de training ! in versie 4.0 gelanceerd. De nieuwe versie is op meerdere punten een verbetering. Zo zijn de recente wijzigingen binnen Cisco producten en oplossingen – op het gebied van o.a. Data Center en Unified Communications – doorgevoerd in de training.

De CSE training is bedoeld om Account Managers en Medewerkers Sales Binnendienst van Cisco Channel Partners inzicht te bieden in de verschillende oplossingen die Cisco biedt.
Bijbehorend examen is 646-204 CSE. Examen 646-203 CSE, aansluitend op CSE versie 3.0, verloopt op 24 mei 2008.

Het CSE examen is een verplicht onderdeel voor alle Account Manager rollen binnen de specialisaties in het Cisco Channel Partner Program. Daarnaast is de training onderdeel van o.a. Premier Academy, het opleidingsprogramma dat (Select) Channel Partners in staat stelt de stap tot Premier Partner te maken.

Fast Lane biedt de CSE trainingen regelmatig aan. De eerstvolgende sessie staat gepland van 28 t/m 29 april in Utrecht.

Meer informatie of inschrijven
Voor meer informatie neemt u contact op met Fast Lane via telefoon of e-mail. Inschrijven voor een training kan via de website van Fast Lane. Hier vindt u ook ons volledige trainingsaanbod en een overzicht van de eerstvolgende trainingdata.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: