Wijzigingen in de Cisco Certified Voice Professional (CCVP) certificering

Cisco introduceert een nieuwe weg naar CCVP certificering

Maandag 17 maart jl. heeft Cisco een aantal belangrijke wijzigingen in haar ! certificering bekend gemaakt. Naast het huidige CCVP curriculum introduceert Cisco een nieuwe weg naar CCVP certificering.

Deze nieuwe weg naar CCVP certificering biedt u een beter lopend opleidingstraject. De overlap tussen de diverse CCVP trainingen is gereduceerd. Daarnaast zijn de trainingen aangepast aan de nieuwste Cisco producten en technologieën, zoals Unified Communications Manager 6.0.

Om de doorgroei van CCVP naar CCIE Voice (CCIEV Voice) te versoepelen, heeft Cisco het niveau van het CCVP curriculum verhoogd. Daarom is het van groot belang met de juiste voorkennis aan de verschillende trainingen te beginnen.

!Bekijk een overzicht van de mogelijkheden

Belangijkste wijzigingen op een rijtje

  • Het nieuwe CCVP curriculum bestaat uit een vijftal trainingen, ieder met een duur van 5 dagen. Op iedere training volgt een los Cisco examen.
  • De trainingen !, ! en ! maken gebruik van Unified Communications Manager 6.0.
  • De training !Implementing Cisco Voice Gateways & Gatekeepers (GWGK) verdwijnt in het nieuwe CCVP certificeringcurriculum. De inhoud van deze training komt terug in de nieuwe versie van de trainingen !, ! en !.
  • De duur van de training ! wijzigt van 3 naar 5 dagen.

Nieuwe trainingen vanaf 9 april bij Fast Lane
Vanaf 9 april 2007 biedt Fast Lane de trainingen !, ! en ! in het open rooster aan in versie 6.0.
Om maximaal rendement uit de CCVP trainingen te halen, is het van belang dat u met de juiste kennis aan de trainingen begint. De CCNA trainingen bieden een goede basis op het gebied van networking. Fast Lane introduceert daarnaast de training !Voice over IP Fundamentals (VOIPF), speciaal bedoeld om u van een solide basis op het gebied van Voice over IP te voorzien.

Combinatiemogelijkheden

Om de overgang naar het nieuwe CCVP curriculum soepel te laten verlopen, voorziet Cisco in diverse mogelijkheden om oude en nieuwe examens te combineren. Neem contact op met Fast Lane voor een persoonlijk advies.

Contact
Bel Fast Lane op 030 658 2131
or
stuur een email

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: