Nieuw: Cisco Certified Design Expert (CCDE)

Fast Lane biedt alle training die nodig is om uw Cisco certificeringen te behalen. Van het eerste level in Cisco’s Career Certificering tot het Expert Level: bij Fast Lane treft u de optimale voorbereiding op uw examens.

Cisco Career Certificering: drie niveaus

Cisco's Career Certificering bestaat uit een drietal niveaus: Associate, Professional en Expert. Het Associate niveau geldt als basis voor de Cisco certificeringen, waarna het Professional niveau als gevorderd niveau gezien kan worden. Het Expert niveau, ook Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) genoemd, is het hoogst haalbare niveau voor Cisco netwerkprofessionals.
Bekijk hier een overzicht van de diverse certificeringen.

Nieuw: Cisco Certified Design Expert (CCDE)

Naast Expert certificeringen op het gebied van onder andere Routing & Switching, Voice en Security introduceert Cisco nu de CCDE certificering. Deze Design certificering op Expert niveau vereist kennis op het gebied van netwerkarchitectuur: de basis voor het Cisco Design curriculum.

Certificeringtraject

Om een Expert certificering te behalen, is de kandidaat verplicht een tweetal examens af te leggen.
Allereerst het schriftelijk CCIE examen, waarvoor de kandidaat zich zelfstandig kan voorbereiden. Fast Lane raadt u aan de klassikale trainingen op Professional niveau te volgen voordat begonnen wordt met het schriftelijk CCIE examen. Zo wordt bijvoorbeeld aangeraden de CCDP trainingen te volgen voordat begonnen wordt met het schriftelijk 352-001 CCDE examen.
Hierna volgt het CCIE lab examen, waarbij de kandidaat zijn kennis in de praktijk brengt. Het is pas mogelijk het lab examen te plannen nadat het schriftelijk CCIE examen behaald is. De lab examens vinden plaats op locatie van Cisco Systems.
Het CCDE lab examen is op dit moment in ontwikkeling. Het 8 uur durende praktijkexamen wordt eind 2008 verwacht.

CCIE Bootcamps bij Fast Lane

Voor een optimale voorbereiding op de overige lab examens biedt Fast Lane CCIE Bootcamps in diverse specialisaties. Tijdens deze intensieve 10-daagse Bootcamps doen de kandidaten vele laboefeningen onder leiding van een ervaren en gecertificeerd Cisco-docent.
CCIE Voice Bootcamp
Van 19 t/m 30 mei organiseert Fast Lane het CCIE Voice Bootcamp op locatie van Cisco Systems in Diegem (Brussel). Praktijkoefeningen op het gebied van CallManager en CallManager Express Configuration, Voice Gateway en Call Admission Control worden behandeld.
Kosten voor dit Bootcamp zijn € 7.995,-.

Interesse in deze bootcamp of andere Bootcamps?

Neem contact op met Fast Lane via telefoon of email. Ook wanneer u zich wilt inschrijven voor één van bovengenoemde trainingen kunt u hier terecht.
Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: