Volg uw CCIE Bootcamp bij Fast Lane!

Fast Lane biedt alle training die nodig is om uw Cisco certificeringen te behalen. Van het eerste level in Cisco’s Career Certificering tot het Expert Level: bij Fast Lane treft u de optimale voorbereiding op uw examens.

Cisco Career Certificering: 3 niveaus

Cisco’s Career Certificering bestaat uit een drietal niveaus: Associate, Professional en Expert. Het Associate niveau geldt als basis voor de Cisco certificeringen, waarna het Professional niveau als gevorderd niveau gezien kan worden. Het Expert niveau, ook Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) genoemd, is het hoogst haalbare niveau voor Cisco netwerkprofessionals.

Bekijk hier de diverse certificeringen per niveau en specialisatie.

CCIE certificering

Om de CCIE certificering te behalen, is de kandidaat verplicht een tweetal examens af te leggen.

Allereerst het schriftelijk CCIE examen, waarvoor de kandidaat zich zelfstandig kan voorbereiden. Fast Lane raadt u aan de klassikale trainingen op Professional niveau te volgen voordat begonnen wordt met het schriftelijk CCIE examen. Zo wordt bijvoorbeeld aangeraden de CCNP trainingen te volgen voordat begonnen wordt met het schriftelijk CCIE Routing & Switching examen.

Hierna volgt het CCIE lab examen, waarbij de kandidaat zijn kennis in de praktijk brengt. Het is pas mogelijk het lab examen te plannen nadat het schriftelijk CCIE examen behaald is. De lab examens vinden plaats op locatie van Cisco.

Voor een optimale voorbereiding op de lab examens biedt Fast Lane CCIE Bootcamps in diverse specialisaties. Tijdens deze intensieve 10-daagse Bootcamps doen de kandidaten vele laboefeningen onder leiding van een ervaren en gecertificeerd Cisco-docent.

CCIE Routing & Switching

Van 26 november t/m 7 december organiseert Fast Lane het CCIE Routing & Switching Bootcamp in het trainingcentrum in De Meern. Praktijkoefeningen op het gebied van IP Routing, Frame Relay, IPv6 en Advanced BGP worden behandeld.
Kosten voor deze Bootcamp zijn € 5.995,-.

CCIE Voice

Van 10 t/m 21 december organiseert Fast Lane het CCIE Voice Bootcamp op locatie van Cisco Systems in Diegem (Brussel). Praktijkoefeningen op het gebied van CallManager en CallManager Express Configuration, Voice Gateway en Call Admission Control worden behandeld.

Kosten voor deze Bootcamp zijn € 7.195,-.

Interesse in deze bootcamp of andere Bootcamps?

Neem contact op met Fast Lane via telefoon (030 658 2131) of email (info@flane.nl). Ook wanneer u zich wilt inschrijven voor één van bovengenoemde trainingen kunt u hier terecht.

Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

Voor meer informatie over het gehele certificeringprogramma van Cisco download u hier onze brochure.

Op verzoek sturen wij u graag een hard copy toe.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: