NetApp introduceert nieuwe certificeringen

Per 31 augustus 2007 wijzigt Network Appliance (NetApp) haar examens en certificeringen. De certificeringen NACA, NACP en NACE komen te vervallen en hiermee ook de huidige examens NSO-111 t/m NSO-151. Nieuw zijn de certificeringen NCDA, NCSA en NCIE.
Van NACE naar NCDA
De nieuwe certificering NCDA is de directe vervanger van het huidige NACE. Voor de nieuwe certificering moet dezelfde stof bestudeerd worden als bij de huidige certificering het geval is. In het cursusportfolio verandert dus niets, maar het aantal examens wordt ingeperkt naar 2.
Klik hier voor een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.
Wanneer u vóór 31 augustus in het bezit bent van de NACE certificering wordt deze automatisch overgezet in een NCDA certificering. De huidige certificeringen NACA en NACP verdwijnen volledig, maar zijn nog twee jaar na het behalen ervan geldig.
Er bestaat geen overgangsregeling voor personen die een aantal examens van de huidige NACE certificering hebben behaald, maar nog niet in het bezit zijn van de volledige certificering. In dit geval moeten de nieuwe examens behaald worden en moet een gedeelte van de stof dus opnieuw bestudeerd worden.
Mocht u meer vragen hebben over de huidige of nieuwe certficeringen, dan kunt u altijd contact opnemen met Fast Lane via telefoon of e-mail.
Klik hier voor het NetApp trainingsaanbod

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: